Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (808)

plakát

Válka zítřka (2021) 

Při dívání se mi vybavily mě dvě srdcovky, Den nezávislosti a Hvězdná pěchota, prostě nostalgie a už jen to přidává body. Navíc zde na mě fungovaly i emoce. Jasně, nějaké logické lapsy jsou, ale v kterém akčním béčku nejsou, že? Rozhodně povedené a Pratt válí.

plakát

Otcovství (2021) 

Vše jsme to už viděli mnohokrát, ale nevadí. Hart předvádí něco, co u něj není absolutně běžné, vlastně snad poprvé nepředvádí psí kusy a opravdu hraje. Hart budí emoce a o to tu jde. Za mě skvělý film.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Konečně se to zase povedlo, výborná akce, skvělý humor, dobře napsané a uvěřitelně zahrané postavy mezi kterými funguje chemie a to zejména špičkování Bloodsporta a Peacemakera. Gunn to zvládl, tohle je přesně styl, co mu sedí, bizarnost, podivnost a netradičnost. Za mě skvělé.

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Musím pMusím předem říct, že tyhle dobrodružné fantasy filmy mě baví. Z tohoto jsem cítil moderní Mumii s nádechem Pirátů z Karibiku a musím říct, že jsem se skvěle bavil. Moderní háf tomu ovšem naopak škodí, CGI bylo fajn, ale tenhle styl měl své kouzlo tehdá, možná kdyby to mělo ikonickou hudbu jako právě dvě starší jmenované serie, ale to ne, zde hudba byla přímo odporná.  Co se týká postav, je to jasný jako facka, Frank byl jasnej OConnel, teplý brácha byl Jonathan a Lilly byla zase Evelyn, ale nevadí, na Emily se kouká krásně a Rock předváděl svůj standart, ovšem musím říct, že herecky se posouvá. Bylo to rozhodně lepší než Jumanji a doufám, že uvidíme další díl.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Tohle je ten Guy, kterého mám tak rád. Výborná podmanivá hudba, perfektní akce, skvělé nečekané zvraty. Prostě jeden z nej akčních filmů. Rozhodně nejlepší akce Stathama

plakát

Agent (2019) (seriál) 

Naprosto výborné, místy mrazivé, smutné, napínavé a zábavné. Konec byl vyloženě ohromující a skutečně smutný. Sasha je zde v životní roli, vážnou polohu bych mu nevěřil, ale zde mě přesvědčil, že je výborný herec. Tajné služby je válka ve válce a cest všem, kterých se to týká, já bych to nemohl dělat. Na toto asi jen tak nezapomenu.

plakát

Nikdo (2021) 

Kam se na toto hrabe John Wick. Výborná akcee, která je syrová, uvěřitelná a ne nějaký hollywoodský naučený balet, ale syrová fyzická akce. Tempo nenudilo a nebylo ani jedno hluché místo. Super, rozhodně překvapení. Víc takových akčních filmů.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Dvojka není vůbec špatná, nedokážu říct, zda to bylo lepší než první díl...Každopádně rozhodně fajn pokračování a těším se na další díly.

plakát

Black Widow (2021) 

No, rozhodně se nekoná o nějaký výborný a úžasný film a určitě to není tak skvělé jako Cap 2, ale ani žádný průser, to rozhodně ne. Je to lepší jak Cpt. Marvel nebo WW to ano. Ohledně akce, ta je skutečně drsná, celkově násilí je celkem syrové, nejspíš nejsyrovější a největší v celém MCU, ale bohužel, často je kamera roztřesená a souboje nastříhané zvláštně, ale nevadí. Určitě je to jeden z nejakčnějších Marvelovek, první půlhodina dokonce připomíná Bourna nebo MI. Postavy jsou skvěle napsané takhle zpracovanou rodinku jsme neviděli ani v Rychle a Zběsile. Humor mi zde nevadí, sedí tam skvěle a výborně doplnuje emotivní a vážné chvíle a neruší je. Za mě fajn marvelovka, možná si jí někdy pustím znovu, jelikož tyhle přízemnější marvelovky mám nejraději.

plakát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

Absolutně perfektní. Originální, plné emocí a zároveň vtipné, napínavé, mrazivé místy a neskutečně přirozený. Kate Winslet válí a toto je jistě její životní role. Překvapení roku a rozhodně jeden z nejlepších seriálů, co jsem viděl.