Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Dávám 5 *. Kdyby šlo dát 6 *, dám 6 *. Hodně dobře natočené. Těším se na další díly. Po každém díle husina. Za poslední dobu TOP seriál.

plakát

Černobyl - Please Remain Calm (2019) (epizoda) 

Dávám 5 *. Kdyby šlo dát 6 *, dám 6 *. Hodně dobře natočené. Těším se na další díly. Po každém díle husina. Za poslední dobu TOP seriál.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Viděla jsem ho asi 2x, po třetí bych si ho asi nepustila, ale jsem ráda že jsem ho viděla. Je to úžasně natočený film, jen mám potom vždy divně depresivní pocit. Tohle by se mělo pouštět ve školách, aby každý viděl jak to v některých rodinách opravdu funguje.

plakát

Marley a já (2008) 

Toto je film, který mě jako jeden z mála opravdu rozbrečel.Je to příběh neposlušného psa Marleyho, se kterým mají jeho majitelé John a Jenny opravdu problémy a některým okamžikům se musím smát. Ovšem je to vtipný, do doby, než pejsek zestárne a přijde to co má přijít. Konečná scéna je opravdu dojemná a musím říct, že dokáže rozbrečet snad každého kdo se s tímto setkal i nesetkal a najednou všem dojde, že ač byl Marley nevychovaný a neposlušný, byl to skvělý pes:-)

plakát

Kruh (2002) 

Jeden z mých nejoblíbenějších hororů, po kterém jsem dlouhé noci nemohla spát. Role všech herců jsou dokonalé, hlavně role reportérky Rachel Kellerové a jejího syna Aidna. Samaru, dívku jenž matka hodila jako malou holčičku do studny jsem měla v hlavě ještě dlouho a večerní zazvonění telefonu ve mě vyvolávalo strach. Mohu říct že atmosféra tohoto hororu je opravdu strašidelná a pokaždé když se na to koukám mám pocit že v domě nejsem sama.

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Jeden z dalších silných příběhů, který bohužel ukazuje skutečnost, která se děje všude kolem nás. Tento film nás zavede do Berlína kde se pohybuje spousta dětí, kteří mají problémy jak s drogami, tak s prostitucí. Jedním z nich je třináctiletá Christiane F. která nás po celou dobu provádí filmem i knihou. Vše je podle skutečné události a je to založeno na magnetofonových páskách, kde Christiane vypráví svůj příběh. Ukáže nám jak se k drogám dostala, provede nás svojí drogovou závislostí a uvidíme jak někteří narkomani mohou skončit.

plakát

Květ pouště (2009) 

Květ pouště je nádherný film ve kterém si hlavní roli zahrála Liya Kebede. Příběh ve filmu je plný bolesti a strachu a Liya svou roli zahrála na jedničku a myslím, že i Waris Dirie, díky níž k napsání knihy a natočení filmu došlo na ní může být hrdá . Mohu říct, že toto je jeden z mála filmů, který se vyrovná i knížce. Poukazuje na to co se ve světě děje a ukáže nám skutečnost, která není vždy příjemná a děj o somálské modelce, která se ve třinácti letech dostala z Mogadiša do Londýna je opravdu silný.