Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Avengers: Endgame (2019) odpad!

****** SPOILERY ****** Jako film to celkem funguje dobře, to že doopravdy nikoho nezabije Thanos je jasný snad všem, což mě bohužel dost štve. To, že Downeymu končí smlouva s Marvelem na roli Iron Mana víme, takže bylo jasné, že se s námi rozloučí. Škoda, že do tří hodin se vešli vesměs jen hlavní postavy, co se týká Doktora Strange a podobných, tak ti už moc času nedostali. Teď k tomu, proč odpad... přiletí si ta piča z Captain Marvel a vesměs ona sama dostane Thanose ( údajně nejsilnějšího protivníka Avegners ) přiletí si jako hvězda, pak nám vlastně oznámí, že na nás a naše starosti nemá čas a zmizí. Pokaždý když se ta kr*va objevila, chtělo se mi brečet. Ukázala nám, že Avengers jsou jen děti a ona jediná je hlavní hvězda, co by to vlastně zvládla celé bez nich, ale jen kvůli tomu, že nás má v piče, tak to nechá na Avengers.

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Naprosto dokonalá kravina. Ano, jak již někteří zde psali, nejde to brát vážně. Ale vtipů a hlášek plná kopa, příběh to má poměrně průměrný oproti některým dnešním vážným filmům. Ale hlavně kritizujete tu scénář, ten je tak nabitý, že by se za to nemusel nikdo stydět. Prostě super věc a rád se na to podívám znovu.

plakát

Jezero smrti (2008) odpad!

Tak jsem zase jednou naletěl... ZAVOLEJ SPOUTANÉMU PŘÍTELI PŘES BLUETOOTH MÍSTO ZAVOLÁNÍ POLICIE !! Tento film je hrozná blbost, četl jsem kladné komentáře, viděl poměrně slušné hodnocení, takže puštění hororu bylo nasnadě. Začátek poměrně slušnej, do okamžiku, kdy zabijou psa. V tomto okamžiku tento film končí a začíná sračka, následovaná plnou nesmyslných situací - nesvítí mi přední světla, pronásledují mě pěšky, stejně ale pojedu na plný plyn. Uteč a sežeň pomoc, ne zavolám ti přes Bluetooth. Po této scéně u mě film skončil. To další už ani psát nemusím, protože když se přítelkyně dokáže dívat jak mu tam zabíjí přítele a nezavolá o pomoc, tak je jasný, o jakou hovadinu se jedná !!

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Tohle, že je o dost lepší než vol.1 ? No, tak určitě, všechno v obou dílech snesu, jen ne nefungující brokovnici. Všechno ostatní bych odpustil, nebo při zavření jednoho oka i řekl, že je to možné, ale brokovnice ze 2 metrů aby jí nic neuděla, tedy kromě vyražení dechu a pár krvavých stop. To už je na mě příliš. Takže jednička super, dvojka slabší, uvidíme co vymyslí na vol.3

plakát

Trosečník (2000) 

Ztroskotám a hned jak se naučím delat oheň, zjistím jak získat vodu a jídlo, sednu si na zadek a 4 roky čekám, dokud mi nepřistane u ostrova "plachta" na můj vor, kterej nemam sestrojenej, samozřejmě musím sehnat zásoby, které za 4 roky nemam naspořené... Kdyby dali po roce, nebo po půl roce, tak hodnotím více... Ženská ... 4 roky je pryč její skoro muž.. takže už je vdaná a má dceru .. podle fotky na ledničce alespoň dva roky stará.. Takže cca po roce kdy ho nenašli už je s jinym vdaná a po necelým dalším roce uz má i dítě... Němůžu více než 2 hvězdy a to díky tomu, že se nedali nakonec dohromady..

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Nic jiného než je v traileru vlastně řečeno není, maximálně to, že kdyby byla bohyně místo boha, tak jsme vsichni romanťáci a nic špatného se nám nestane ( snad ani ta smrt ne )... Nápad se zbývajícím časem zivota už tu byl ve filmu vyměřený čas, takže zamyšlení nad zbývajícím časem je ukraden. Šel jsem na komedii a upřímně se dalo smát snad jen začátku kdy vymýšlel zákeřnosti lidem..

plakát

Ghoul (2015) odpad!

Jen jeden technický spoiler... co ta wifi v tom prdelákově ?! (hlavně že se nejde nikomu dovolat).

plakát

Závod s časem (2013) 

Pro začátek, bude zde hodně spoilerů, raději nečíst před shlédnutím. Proč tři hvězdy ? Kvůli autu, dobře zpracovaných pohledů z kamer na autě a Hlavně, že průstřely, uražené zrcátko jsou opravdu uskutečněné, narozdíl od daleko "lepších" větší filmů, kde je jeden záběr bez zrcátka a ve druhém už ho zase má !! Co tento film sráží ?! Hlavně nelogika hlavních představitelů - Máte neprůstřelné auto - po každém výstřelu křičí skrč se, skrč se !! Pozor střílí na nás! Já jet v opancéřovaném autě, tak mi samopal neštve. Děj taky vymýšlel někdo, kdo na to měl tak 2 dny. Takže závěrem důvod proč tento film vidět ? Adrenalin, legedární auto, honičky, vlastně takové GTA ve filmu.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Tak moji přátelé... Nyní volte znova Komouše ! A to je chabá ukázka toho co bylo.... Více k tomu asi nemám co dodat