Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Tammy (2014) odpad!

Nechutná, buranská a primitivní... Mám dost. 🤦🏻‍♀️

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Na tenhle film jsem se hodně těšila, byla jsem zvědavá... No, nelituji, že jsem na něj do kina nešla. Dost mě zklamal. Divné zpracování. Pro mě uchopeno špatným směrem, pořád váhám co si o filmu dále myslet, jak ho více pochopit... Jsem zvyklá na jiná zpracování podobných příběhů a tento mě opravdu nenadchl a myslím, že film byl i zbytečně zdlouhavý. Škoda... Taky se mi absolutně nelíbil náš český dabing, a to jsem jinak jeho velkým zastáncem. Z 80% se mi film opravdu nelíbil. Hodně to zachránily autentické záběry na konci. Za Zaca, Jima a Johna dávám o hvězdičku navíc.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Ta hvězdička je pouze a jen za zvířata, exteriéry a docela ucházející hudbu. Za nic víc, za nic míň, dál se snad ani raději vyjadřovat nebudu...

plakát

Méďa (2012) odpad!

Čím úchylnější a trapnější film, tím lepší hodnocení... No asi mi prostě tento druh "humoru" opravdu nic neříká. Jestli jsem se u filmu 2x zasmála, tak i to je dost neuvěřitelné a překvapující.

plakát

Pelíšky (1999) 

Úžasný a jedinečný film,který můžu vidět nesčetněkrát a pořád se u něj budu smát, i když to je hořkosladká komedie. Myslím, že to je film který by měl znát každý. Herci podávají skvělé výkony.

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Docela povedený seriál a opět nechápu nadávky na něj a dokonce stud herců za to, že tam hráli. Určitě tam byly zobrazeny komunistické řeči,návyky a já nevím co ještě ale v té době to tak přeci bylo, že se požadovala přidání nějaké schůze či tak podobně. Nelíbí se mi že na to lidi nadávají, když na to většina ve svém mládí koukala, protože se v té době dávalo jen málo věcí, takže to bylo něco, pak si o tom všichni povídali atd. Jenže teď když je svoboda, tak je prostě ostuda přiznat, že se sledovali filmy točené za komunismu, proti kterému v různých směrech samozřejmě jsem, aby mě tu někdo nenařkl z nějakého nesmyslu... Ne všechny díly se mi líbí, ale takový díl Studna,je podle mě dneska klasika, to znají všichnia snad by i měli. Opět je to můj názor a nikomu ho nevnucuju.

plakát

Andělská tvář (2001) 

Nevím, proč stále všichni odsuzují Z.Trošku. Neřikám, že každému režisérovi se vše vždy povede a ani to, že ho každý musí mít v oblibě, ale nepřijde mi že by točil tak příšerné filmy. Moc lidí, co by se rádo například nepodívalo na Slunce seno... tedy znám. Červenou knihovnu nepreferuji, ale tento film se mi prostě líbí. Líbí se mi hudba,kostýmy,prostředí a ani jeden z herců mi nějak zvlášť nevadí. Podle mě to je zajímavý příběh, na který se ráda opětovně podívám. Přijde mi, že jakmile se řekne Pomeje nebo Troška, každý mávne rukou a hned si řekne, že to bude blbost. Nehraju si tu jako jiní na odborníka na filmy, pouze vyjadřuji svůj názor, tak jako ho má každý jiný.

plakát

Panna a netvor (1978) 

Pochmurno, které je v této pohádce se mi moc líbí, je úžasné. Celkově mi nevadí pochmurné věci či počasí,takže tohle je můj oblíbený film. Nádherná výtvarná scéna a netvor je opravdu děsivý, jako malá jsem se na něj nikdy ani radši nepodívala. Hudba se k filmu velice hodí a je krásná, jak taky jinak když je od P.Hapky. Horory ráda nemám, ale ráda se u toho filmu bojím :).

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Nerada čtu knihu a pak se dívám na film podle téže předlohy, protože mi to vždy zkazí moje představy a dojmy, ovšem u tohoto to nelze říct. Naprosto úžasný film, který se podle mě od knížek moc neliší. Kluci se na role moc hodili a byli roztomilí :). Kryšpín je naprosto bezva :D . Ráda se k tomuto filmu vracím znova a znova a stejně tak se ráda vracím ke knížkám. Moc jsem se u filmu pobavila a ani chvíli se nenudila.

plakát

Český žurnál - Rozezlení (2013) (epizoda) 

Dokumentární filmy tolik nesleduji, ale tenhle mě zaujal. O politicích si myslím své, ty se tam prostě jen opět chtěli zviditelnit, tak jako na většině podobných akcí. Chápu, že lidičtí jsou citliví a na nějakou komerčnost asi nejsou zvědaví, ale v tomhle případě snad Faltýnkovi neměli nějaké špatné úmysly a úsilí o to, se zviditelnit... A to že M.Dušek popoběhl u pomníku, mi nepřijde jako důvod,aby na něj hned řvali. Samozřejmě jsem pro úctu památky, taky neběhám po ničích hrobech, ale přišlo mi zbytečné, že se hned tak rozezli.