Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Hercules (2014) 

Hercules by podle mě měl být film, ve kterém se hlavně bojuje a až v druhé řadě se vedou dialogy. Zde to bohužel bylo naopak. Bitev tam bylo bohužel málo a na relativně krátkou stopáž se tam vede příliš "prázdných" dialogů. Čekal jsem film prošpikovaný akcí skrz na skrz, bohužel to nebyl tento případ.

plakát

Ledové království (2013) 

Frozen je vážně roztomilá muzikálová pohádka, která ukazuje, že láska má vážně obrovskou moc. Relativně povedený příběh (na pohádku), hodně vydařený písničky, které hrajou v hlavě i pár dní po shlédnutí filmu.

plakát

Malaria (2012) 

Neskutečný zážitek a to ten film trval jen pár minut. Perfektně a originálně zpracované vyprávění za pomoci komiksu. A k příběhu...husina po celém těle.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Od kdy se pouští porno do kina? Nechápu. Každopádně tenhle film je jedna velká zvrácenost a nechutnost. Ať už jde o čtyry honimíry masturbujícími nad jednou pizzou, vystříknutí prasklých hemeroidů do obličeje doktora a nebo spousty jiných podobných scén, kterými se ve filmu nešetří.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Tenhle film je úžasný! Líbil se mi, má hodně svižné tempo, díky kterému film uteče ani nevíte jak. To je možná důvod, proč někteří lidi říkají, že byl o ničem a absolutně nechápou jeho potenciál. Je pravda, že hodně velkou zásluhu na tom má Brad Pitt, díky kterému by tento film tak svkělý nebyl. Resp. by byl stále skvělý, jen ne superskvělý :-D

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl. Možná je to trochu předpojatý, neboť mám takovouhle radost z každého natočeného Marvel filmu. Ti lidi prostě vědí. Dvouhodinová stopáž vůbec nebyla na škodu, ba naopak. Mohlo to být i delší. Film má neskutečné tempo, akce střídá akci, hláška střídá hlášku a já si jen říkám, jak do háje vydržím tu dobu, než bude natočená dvojka.

plakát

Mortal Kombat: Legacy (2011) (seriál) 

Je to taková dobře natočená sra*ka. Jsem někde v půlce druhé série a ještě pořád nezačal turnaj. Navíc druhá série skoro vůbec nenavazuje na první. Člověk se tu doví spíše o půlvodu jednotlivých postav.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

až na nepochopitelné a nelogické odhalení toho, kdo je vrah je to skvělý thriller. Film jsem si pustil v jednu ráno, když se mi už zavírali oči, ale usnout mě nakonec nenechal.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Oproti jedničce, kterou se mi úspěšně dařilo vnímat jakodobrou akční komedii, mi dvojka přijde jako těžkej podprůměr. Jednak kvůli některým hereckým výkonům a stupidním dialogům.

plakát

Pot a krev (2013) 

....aneb jak udělat zábavu i z vraždění. V životě jsem nezažil, aby se celé kino válelo smíchy ve chvíli, kdy na zemi leží mrtvola s čínkou rozmašírovanou hlavou.