Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

Kolotoč v kuchyni (2016) (pořad) odpad!

Totální sračka a zase sračka,sračka.Někteří soutěžící by měli jít do nějakého ústavu.No a ten moderátor by si zasloužil nakopat do prdele.Prostě sračka....

plakát

Studentský maraton 2016 (2016) (pořad) odpad!

Nehodnotím to odpadem jenom,protože je to sračka,ale především za veškerý čas,který jsem u toho strávil.Viděl jsem to celé a nelíbilo se mi z toho nic.Ani nevím proč vůbec točí takové nesmysly a dal jsem tomu šancí dost a nic pěkného nepřišlo.

plakát

Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 

Ale joo...docela jsem se pobavil,ale můj nejoblíbenější Pierre Richard to rozhodně není.

plakát

Ta naše povaha česká (1993) (pořad) odpad!

Já nevím,nevím co vidí ostatní,ale já jsem nic zajímavého neviděl.Spíš pokaždé když se dívám(viděl jsem pár kousků),tak tam jsou pěkní magoři....takže odpad !

plakát

Od soumraku do úsvitu (2014) (seriál) 

Určitě velice zajímavý nápad udělat seriál podle filmu.Ten film mám samozřejmě radši...už jen kvůli hereckým výkonům a tak celkově.Jinak co se týče herců a hereckých výkonů v seriálu,tak to není vůbec špatné...herci v roli zajímavých postav jsem si oblíbil,ale občas jsem těm jejich výkonům nevěřil.Vůbec mi nevadilo,že tu byly delší scény než ve filmu(také,protože je to seriál :D) a ani mi nevadilo,že tu bylo něco navíc,ale vadilo mi to,že tu zde byly nějaké změny,které se ve filmu odehrály trošičku jinak,ale to je asi vše...Hudba,prostředí senzace :) Na 100% to sice není,ale můžu být rád za to,že jsem seriál viděl...

plakát

Hon (2012) 

Moc dobře jsem se u tohohle filmu necítil.Mads Mikkelsen předvedl strhující výkon.Tohle dílo si zaslouží opravdu hodně velké hodnocení.

plakát

Fantozzi v ráji (1993) 

Sice už néé tak dobré jako ty první díly,ale z těch špatných je tenhle nejlepší... :D

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Jsem velký fanoušek komiksů a animovaných filmů s Asterixem a můžu říct,že je z těch nejlepších.Nedá se to sice nějak srovnávat,protože jsou všechny ty filmy v rozmezí několika let a je úplně jiná doba,takže Asterix nemůže být úplně stejný.Zkrátka jsem moc rád,že tohle vzniklo a škoda že jsem se na tuto galskou jízdu nepodíval o něco dříve.

plakát

Angel Heart (1987) 

Po dlouhé době jsem viděl film,kde hraje Mickey Rourke a jsem naprosto nadšený.Výborné herecké výkony,nezapomenutelný Robert De Niro,výborné prostředí,velmi napínavý příběh,temná atmosféra,šílené momenty a především skvostný Angel...To vše dělá z tohoto filmu něco výjimečného.

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) odpad!

Marek Vašut je k....... i když možná něco dokázal a určitě se snaží,tak já mu ty jeho kecy nežeru.A vždycky mu strašně dlouho trvá,než mu něco dojde.Takže ve výsledku kazí celou tuhle soutěž.