Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Jeden z tech filmu,u kterych se nedokazu rozhodnout jestli se mi to libilo ci ne.. Melo to mista,ktery me neoslovily, na druhou stranu i mista ktery pobavily,ale ze by to prineslo neco extra,to spis ne.

plakát

Letadla (2013) 

Takova auta ve vzduchu,nic noveho to neprineslo.. Ale pro deti a destiva odpoledne asi nic co by cloveka urazilo.

plakát

Plán útěku (2013) 

Jak jsem od toho mnoho necekala,tak me to prekvapilo. Clovek se u toho pomerne pekne pobavi,predevsim Arnie a jeho odvedeni pozornost bylo uzasne. Hlubsi myslenku od toho ocekavat nemuzeme,ale tak kvuli tomu na Arnieho a Sylvestra nikdo nekouka:-)

plakát

Stážisti (2013) 

No,zabavne to nebylo,dej byl vic nez stupidni a jedine,co ve me po filmu zbylo je otazka,jestli vsudypritomny google potrebuje dalsi reklamu? Nestaci,ze to vsichni vyuzivame denne? Abych byla uprimna,asi dvakrat nebo trikrat jsem se necemu zasmala (ale je pravda,ze asi tak po ctyrech sklenkach vina). Uprimne tradicni 'jak hloupy Honza ke stesti prisel' mi prijde tak strasne mimo realitu,ze nechapu,proc se tuhle pohadku nekdo pokusil napasovat na existujici spolecnost..

plakát

Red 2 (2013) 

Asi jsem od toho mela o neco vetsi ocekavani,jednicka se mi opravdu libila vic. Obrovske ALE je za ty 'milostny problemy',ktere mi prisly vylozrne zbytecny..

plakát

Zmizení (2013) 

Slusna detektivka. Predevsim herecke vykony,hezky ukazano co se asi deje v rodicich unesenych deti. Ciste nestesti, vztek,bezvychodnost. Opravdu jsem celou dobu cekala s napetim,zda holky budou ci nebudou az az je najdou jestli vubec,jestli Alex konecne neco povi.. Nicmene mam pocit,ze pan detektiv a se mistama choval jako detektiv amater. Jak dukladne sakra policie se psama hledala,kdyz nenarazili na diru v zemi pod autem? Zklamani tak trochu prinesl konec - pokud devcata v dire byla,urcite to policii povedela,tak jak je mozny,ze o tom nikdo na konci nevi,a i kdyby to holky nerekly,to tam to auto policie jen tak nechala stat? Zadny prohledavani,odtahovka apod? Ale kdyz odpustime tyhle 'drobne' chybky,tak je to rozhodne jedna z lepsich detektivek.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Behem filmu jsem se nekolikrat opravdu lekla (a to nejen protoze slecna za mnou byla extremne slabsi povahy a co pet minut prakticky vyskocila ze sedacky a kopla do te me). Ne ze by to bylo neco extra originalniho - myslim ze strach ze sklepa a prostoru pod posteli v kombinaci se tmou zname vsichni. Ale opravdu to ve mne zanechalo dojem. Par nasledujicich dni jsem si pro jistotu pri kazdem nocnim probuzeni zkontrolovala,zda na me nikdo neskace ze skrine a pri zavreni oci se snazila nemyslet na carodejnice.. Zkratka tento horor se u me osoby trefil presne do veci,ktere me desi.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Hodne krve,sem tam nejake ty vnitrnosti,spoustu nahych (opilych) tel a sexu. Nic pro ty,kteri nemaji radi pohled na krev ci pro moralisty kteri si zakryvaji oci pri kazdem naznaku telesneho sblizeni. Komu to ovsem nevadi,podiva se na par peknych gladiatoru a sek tam i na peknou holku. K tomu vsemozne intrikareni,pribehy zrady ci nenavisti..

plakát

Tudorovci (2007) (seriál) 

Neni tomu moc co vytknout. Nema cenu hodnotit jestli historicky vse sedi,je to serial. Dulezite je,ze serial ma super obsazeni a Meyers je ve sve roli neuveritelny. Dalsi plus je hudba.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Prvni pulka se vyvijela velice slibne,nekde v pulce se to zmenilo prakticky jen v masakr a niceni vseho co jde, pokud mozno prohozenim nepritele mrakodrapem. V dusledku toho pozornost znacne klesala,nebot i pote, co jsem nejakou chvili nesledovala, kupodivu stale litaly kamiony vzduchem a mimozemstani skakali po letadlech.. Ja nevim,ze je tak moderni znicit co nejvic mrakodrapu, silnic, letadel apod. Ale i tak se na to nekoukalo uplne spatne,chce to holt mit pri sledovani naladu na niceni.