Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Joker (2019) 

Neskutečně skvěle natočený film. Děj se nádherně stupňuje až do famozniho finiše. Skvělý střih, díky kterému je vše nádherně pochopitelné. Režisér Phillips předvedl, neskutečný cit pro detail. A hlavní hrdina Phoenix, alias Joker. Když Oscara nedostane, tak už nikdo. Excelentní výkon. Za mě a moji ženu jednoznačných 100%.

plakát

Jurský svět (2015) 

Absolutní pecka! Na tohle se vyplatilo počkat! Skvěle natočena letní popcornovka s plno zubama a akce! Masakr, nářez,... !!!!

plakát

V zajetí démonů (2013) 

5 hvězd je zasloužených! Poprvé jsem se rozhodl zajít do kina na horor, od mého nejoblíbenějšího hororového režiséra a opět mě nezklamal! Plné kino ani nepíplo a v těch krásných, děsivě nahánějících momentech doslova lapalo po dechu! Perfektně natočený snímek podle skutečného příběhu Vám nažene husí kůži a ani na moment Vás nenechá klidným! Je až neuvěřitelné a nepochopitelné, že se takové to jevy staly a dodnes stávají... Jen doufám, že zůstanou dál od mého domova!! :)

plakát

REC (2007) 

Tak na to, že jsem hororový mág a jen tak nějaký mě nevyděsí, tak už je minulost! Excelentní děj s ještě lepší kamerou, mě vtáhli přímo do děje! Poslední dobou jsem sjížděl spoustu zombie hororů, ale tenhle je jednoznačně nejlepší a nejděsivější.. Takže všichni, co to ještě neviděli a mají rádi horory, tak to hned napravte.. Ale fofrem!!! Jsou to už dva dny a ještě se klepu :)