Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Ant-Man (2015) 

Marvelovky miluju. Jsem Fanda komiksu a filmu. Ant-Man je ale slabý. Dlouhý začátek od půlky uz se to lepší. Doufám ze je to bráno jenom jako představení ant-Mana do Avengers a nebudou pokračovat v sólo jízdě.

plakát

Rivalové (2013) 

Wow...... Byl jsem na filmu v kině a teď jsem měl možnost vychutnat si to doma na kině. Todle je film před kterým musíte smeknout. Je to o chlapech který měli koule. Ne ty dnešní primadony. Jenom blázen nebo úplnej ignorant by tomu nedal pět hvězd. Howard nám servíruje mega show na zlatem podnose. Brühl hraje jak Lauda nebo obráceně. Koncert a bezpochyby film loňského roku.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) odpad!

Je to úplně stejna sračka jako scary movie 5. Vyblitej humor od zacatku až do konce.

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Hodnoceni jsem dal odpad. Škoda ze není na výběr spíš sračka. To by bylo trefnější.

plakát

Riddick (2013) 

Je to odpad. Nedá se na to koukat. Sračka. Dvě hvězdy dávám jen proto ze mám rád Diesla. Jinak nikomu nedoporučuji . Budete litovat dvou hodin strávených u televize.

plakát

Elysium (2013) 

Tak to je opravdu marrný pokus o dobré sci-fi. Damon hraje jako ponocnej a příběh je hrozná sračka. Pokud chcete být po skouknutí filmu nasranej tak todle je žhavý kandidát.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Thor:temný svět mě moc temný nepřišel. Jsem fanda Marvelovských filmů,ale tady si nejsem úplně jistý. Nicméně jsem se bavil. Loki ze sebe chrlí jeden vtip za druhým. Příběh je dobrý, akční scény perfektní. Mohu vřele dopuričit. Je to ta správná akční odychovka u které nemusíte přemýšlet a jen se bavit.

plakát

Gravitace (2013) 

Gravitace je film o dvou hercích zabalen do jejich skvělého hereckého výkonu. Ve 3D se vám tento film bude zdát až neuvěřitelně věrný, jako by jste se na naši planetu mohli dívat z vesmíru a efekty jsou opravdu věrné. Pro mně zajímavý film, který se jen tak nevidí.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Na Hobyta jsem šel s očekáváním spíše pohádky než příběhu co bylo před pánem prstenů, ale ač není Hobyt tak napínavý až děsivých jako Pán prstenů od začátku je jeho příběh naplněný vtipem zápletkou i napětím, který si vás získá hned od prvních minut filmu. Krásně zakomponované postavy, které znáte z dílů pána prstenů jako je Gandalf, Glum, Saruman, lesní královna a spoustu jiných si můžete skládat i příběh nejen cesty Bilba Pytlíka se Skřítky tak i příběh prstenu, který již známe a dotvoříme si ucelený děj ze zápletek a příběhů jako skládačku, která do sebe opravdu zapadá. Na další díl se opravdu moc těším a doufám, že jeho kvalita bude stále na stejné úrovni.

plakát

Stážisti (2013) 

Zábavný film v dobrém složení herců z filmu Nesvadbovi, který vás i podobným způsobem pobaví. Jednoduchá komedie zasazená do prostředí googlu je vhodná jako odpočinkový film, který neurazí a rádi si ho pustíte, když se budete chtít jen zasmát a nepřemýšlel o složité zápletce.