Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Rodinný
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Autíčka (2003) (seriál) 

Bohužel hodně slabé když jsou ještě v kině tak je to dobrý ale jak potom začnou pomalu poučovat tak se potom jedná o hodně velkou slabinu no a za chvilku už to vážně néééééé. Možná že se mnou nebudete souhlasit ale bohužel všeho moc škodí a už mě to nebaví, jediné co je na tom dobré že je to nástupce docela dobrých aut ale přesto si myslím že opakování seriálu škodí a pokud tedy chcete tak 1 díl za 2 měsíce.

plakát

Avatar (2009) 

Avatar proto se nedají vzít vhodná slova ale něco jako kult by se hodilo protože jak jsem mohl vidět ty modrý potvory lidi doslova milujou ale trapné je že tady to má jenom 82 procent. ale já kdybych tam neměl slušné triky a pár dobrých a trochu svižných scének bych to dal asi jenom na slabý nadprůmer ale musíte mě brát rozumně protože já nemám rád fantasy a tady je to moc přehnané. A závěreční jakýsi boj se zápornákém jsem fakt už nemohl a o hluchých místách ani nepovídejme. ta třetí hvězdička za triky jinak by to dapodlo s mým hodnocéním o trochu hůř

plakát

Burák a Bludička (2006) 

Toto je sice taková blbůstka ale přesto si myslím že je velice dobré Burákovo malé postrašení které brzy skončí.

plakát

ČT Live - Tata Bojs (2005) (koncert) 

Viděl jsem pouze 1 level se skladby s nového alba ale musím říct že i když je tatabojs má nejoblíbenější kapela tak tady to nic moc. Zdá se mi že tu dobu ještě podivín Milan Cais je naprosto mimo, Mardoša se to snaží zachránit ale stejně se mu to nějak nedaří, řvoucí do mikrofonu Schmitzer v roli léčitele no to je teprv katastrofa, no a Klára ta je vážně nesympatická která to klukům celé kazí. S porovnáním ale se záznamy z roku 2000 to docela ještě jde, v těch dobách byl Cais hrozný takže 3 noo.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Bohužel toto není můj šálek kávy, i kdybych se kouknul na miliardu epizod nikdy se nebavím. Postavy jsou tak děsně nesympatické a celkově to působí jako nějaký nepovedený animováný film rozdělený do hrozně moc dílů. Ale tak 2 hvězdy bych dal kdyby nebylo toho příšerného dabingu tim to Prima už úplně zkazila takže proto už ta suchá 1 hvězda pardon Matte.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Když jsem dal seriálu 1 hvězdu tak nebudu zbytečně kritizovat film a řeknu jenom že je to na slabší 3 hvězdy. Začátek nadějný a pěkný zbytek filmu už moc takový tmavý, nejlepší chvilka rozhodně když ten kluk potká toho černého draka. Nutno ještě dodat že jsem to dlouho neviděl tak nebudu nespravedlivý a řeknu at se vám to líbí!

plakát

Jak vycvičit draky (2012) (seriál) 

Film je na slabé 3 hvězdy ale tohle jsem shlédnul jednou na Smíchově a vůbec se mi to nelíbilo, kouknu se zase na další díl také nuda, třetí díl jsem ani nedokoukal no a ten čtvrtý to byly jenom nějaké kousky a ukázky a zase mi to přišlo špatný. Fakt slabý děj epizod trochu mimo hrozný český dabing ale někdo to má asi rád. Kdybych měl říct můj pocit tak ukolébavka.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Hrozně jsem se těšil na pokračováni velice dobré komedie ale to že to bude takový nářez to asi nikdo moc nečekal, opět svižná jízda která vám výborně uteče a já jsem se bavil přímo božsky. Mimoni se tady opravdu předvedli a celý film dávali do tempa velice dobrého film si věděl kam si jde a je to vážně místy nejlepší film co jsem kdy viděl takže naprosto pochvalných 5

plakát

Kačer Kabrňák (1991) (seriál) 

Tento seriál nikdy nedostane velkou pozornost ale přesto se mi hrozně líbí, a přijde mi že je chlup lepší než kačeři hrozně se mi líbí.

plakát

LEGO® příběh (2014) odpad!

Tohle je hnus! není to film je to absolutní Hnus, byl jsem v kině na čemkoli ale na takový slátanině už dlouho nééé. to byl tak hnusnej film že ani nepíšu dál.... Skutečně naprostá blbina všeho všudy s naprosto pitomou a a alergickou písničku všechno je to božííí. tahle slátanina to jsem fakt dlouho neviděl ani ty děti se nebavili je pravda že dabing Honzy Maxiána je dobrý ale jinak vymatlanina no fuj!