Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (6)

plakát

Pearl Jam Twenty (2011) 

Výborný dokument o úžasných Pearl Jam....když je milujete, tak ani není možné dát míň jak 5*.

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

Brilantní a nápaditý seriál s výborným příběhem, skvělými herci, vynikající režií a velkou radost mi také dělá propletenost jednotlivých příběhů lidí z celého světa. Chytlo mě to sice až tak kolem 4. dílu, ale určitě jedna z nejlepších seriálových novinek letošního roku.

plakát

Králova řeč (2010) 

Film je to dobrý, ale mě bohužel zas tak nezaujal. Herecké výkony byly výborné, nápad taky, ale sem tam jsem se opravdu nudila. Působilo to na mě trochu chladně a já bych to na Oscara rozhodně neviděla, ale třeba po druhém zhlédnutí změním názor.

plakát

Černá labuť (2010) 

Naprosto strhující psycho thriller. Tolik napětí, paranoie a úchylných okamžiků jsem dlouho nezažila. Přiznávám se, že jsem se párkrát ztratila a nevěděla, co je vlastně pravda a co není, ale to se mi na tom velice zamlouvalo. Natalie hraje neskutečně a na konci jsem si říkala, že jestli za Černou labuť už konečně nedostane Oscara, tak se asi filmový svět pomátl. Jen tak dál Darrene.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Asi se mi ještě nestalo, že bych se tak moc těšila na film, a poté by se mé očekávání stoprocentně naplnilo. Celý film mě neskutečně bavil, pomalu jsem ani nemrkala a 3 hodiny uplynuly jako nic. Christopher Nolan to prostě umí a charismatický Christian Bale se pro roli Batmana narodil. Pro mě asi nejlepší batmanovský film.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Tento seriál vypadá na první pohled jako sladké teenage drama jako každé jiné, ale asi po prvních dvou sériích to chytne a nepustí. Odehrává se tu toho opravdu hodně, byly scény u kterých jsem se smála, bála se i brečela. Mark Schwahn má i po 9 sériích pořád dobré nápady a hudba, režie, basketbalové prostředí a výborní herci jsou jen třešničkou na dortu.