Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (110)

plakát

Já, padouch (2010) 

Po druhém shlédnutí jsem musela jednu hvězdu ubrat. Despicable me jsem si pamatovala docela jinak, v mých zaprášených vzpomínkách byl film mnohem vtipnější, originálnější a minions byli méně otravní. Hádám, že se tím z Padoucha stává záležitost, která snese jen pár promítání, dokud se vám úplně nezprotiví. Vtipné a milé, ale zapomenutelné.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Parádně obsazená komedie, díky které už definitivně žeru Setha Rogena, ale ani James Franco nebo Jay Baruchel nezůstávají pozadu. Parádní humor a pro mě nečekaný dějový zvrat. Ano, zapomněla jsem si přečíst obsah a šla do toho jako do komedie s Jamesem Francem, suďte mě. Ale můj verdikt? Apokalypsa je vtipnou záležitostí, kterou určitě budu chtít vidět znovu.

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Nepopadala jsem se zrovna za břicho, ani jsem se neudusila smíchy, ale přesto jsem se dost slušně bavila. Trochu mi to připomínalo Burning Palms, ale bylo to o dvě třídy lepší. Skvělé obsazení a nějaké ty originální nápady navíc. Je to zvláštní, ujeté, vtipné, svižné, ale nesmíte u toho moc přemýšlet. Spíš vůbec...

plakát

Maniak (2012) 

Woode, ty kluku jedna okatá!!! To už si po Frodovi nechceš zahrát nějakou obyčejnou roli? Nějakého zoufale zamilovaného mladíka, poťouchlého studenta matematiky, nebo snad fanouška undergroundové metalové hudby, který přes den vede útulek pro pejsky??? Proč tě poslední dobou vídáme jen v rolích zabjáků a úchylů? Pro tvoje modrý voči? Maniac má skvělou hudbu a dobrou atmosféru a i ten vrahoun Wood je fajn, jen je to někdy trochu nudné a to je škoda.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Kupodivu, docela dobré. Víc se mi líbila ta část o útrapách mladého a ztraceného zombíka, než ta, kdy společně bojovali za svou lásku a oživovali ostatní zombíky. Že tuhle metodu ještě nevyzkoušeli ve Walking death? To je pořád nožem do hlavy, mečem do oka, zastřel ho, zapal ho.... Každopádně mě tenhle film nutí k takové palčivé otázce. Proč je to vždycky hezká holka, co se zamiluje do zrůdy? Vlkodlak, upír, upír, upír, upír, bůh a teď i zombie? Copak se nemůže urostlý a roztomilý voják zamilovat do holky, která chrčí, má hnusný zuby, slintá si na triko plné zaschlých krvavých fleků a má po celém obličeji něčí mozek? Zamyslete se nad sebou pánové...

plakát

Po zániku Země (2013) 

Čekala jsem, že to bude mnohem, mnohem horší, což nejspíš tenhle film zachránilo. Willovi tahle role generála moc nesedla, všichni ho známe a milujeme jako toho chlápka, co nikdy nic nebere vážně, nerespektuje autority, dělá si ze všeho srandu a dohonil ceflapoida. A jeho syn umí takovou zvláštní věc s obočím, umí z něj udělat vlnovku a vyjádřit s ní tu bouři emocí, co prožívá. Celkem je After Earth takovou docela nudnou výpravou za dobrodružstvím. Možná za to všechno může Shyamalan, protože poslední dobou točí prostě divné filmy.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Nepatřím mezi fanynky Johnnyho Deppa. Jsem holka, ale tuhle slabost mi nejspíš zapomněli při narození implantovat, stejně jako zapomněli na proděravění uší. Takže když má nudný film zachránit herec, kterého moc ráda nemám, asi to nemá moc šancí na úspěch, že? Lone Ranger má své světlé/vtipné chvíle, ale jinak je to jen příliš dlouhá óda na opilecké blábolení jednoho zkrachovalého piráta. Lepší film z divokého západu je třetí díl Back to the future, nebo Wild Wild West.

plakát

Re - cycle (2006) 

Přiznám se, na začátku jsem se bála. Japanshock je moje slabé místo. Jenže pak se z dlouhovlasých monster, co na vás bafají zpoza každého rohu stala výprava do fantazie ve stylu Čaroděje ze země Oz, Masky zrcadla, Nekonečného příběhu či Fantaghiro, jenže v takovém divném zombie stylu, říznutém drogou, která by se možná měla zakázat a navíc nechutně sladkými momenty. A k tomu ten divný konec, ráda bych myslela divný ve stylu zajímavý a podněcující k přemýšlení, ale on byl prostě divný a ušmudlal tím celý ten film a pak už to byla nuda k uzoufání...

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Mnohem lepší než předchozí díl, ale pořád tomu něco chybí, abych z toho mohla být nadšená. Nemůžu si pomoct, ale Chris Hemsworth prostě nikdy nebude můj šálek čaje, což trochu stahuje film, kde hraje hlavní roli trochu dolů. Na druhou stranu fandím Lokimu, který dostal víc prostoru ke svému pletichaření. Takže můj závěr? Bylo to svižné a napínavé (usnula sem jen jednou) a pěkné na pohled, ale pořád to nebyl nijak úžasné a někdy to bylo možná až trochu hloupé. Myslím tu Anglii proděravělou portály...

plakát

Lásky čas (2013) 

Chtěla jsem, aby to bylo skvělé. Tak trochu jsem doufala, že by se mohla objevit romantická komedie, která bude dokonalá v všech ohledech, jako je nezapomenutelná You've got mail. Jenže čím větší bylo moje očekávání, tím horší bylo i moje zklamání. Nemám co vytknout k hereckému obsazení, samotnému nápadu, či některým skvělým momentům. Bohužel jsou to opravdu jen momenty, které jsou zbytečně prokládány nudnými dovysvětleními poselství, které se film snaží předat. A to z About time dělá další zapomenutelnou, utahanou a otravnou romantickou komedii.