Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (275)

plakát

U Zlaté rukavice (2019) 

No jako mám dost..... Větší hnus jsem snad neviděl.... Ale prostě 4 hvězdy dát musím, ať už se mi to hnusí nebo ne. Film pro ty nejotrlejší....

plakát

Nech svět světem (2023) 

Hned mě napadl Shyamalan a film někdo klepe na dveře. Ve finále je film neskutečný mazec, který asi nechci ani nějak komentovat. Jen možná jednou větou.... Nejlepší film tohoto žánru. Velmi obávaný scénář se naplňuje.....

plakát

Donucen ke zločinu (2011) 

Vůbec to nebylo špatné a konec mě celkem dost překvapil. Mladí herci průměr, ale ti starší jako je Liotta, to je lahůdka. Takže spokojenost a film si klidně pustím znovu, až budu třeba uklízet, protože se i dost dobře poslouchá.

plakát

Uvnitř (2023) 

Opět velmi zajímavý až bych řekl umělecký survival s luxusním Dafoem. Moderní film s jednou postavou v jednom bytě a se závěrem ve stylu "Jack staví dům". Rozhodně pro náročnější diváky, těm nenáročným totiž vůbec nic neřekne a je to na komentářích vidět.

plakát

Jiná perspektiva (2007) 

Za mě obstojný kousek. Už samotné chápání filmu je o tom úhlu, ze kterého se na něj díváte. Mě se ten "divný" Dafoe prostě líbil a díky anamorfóze je ten film prostě totálně depresivní a děsivej a člověk se zase něco nového dozvěděl o tomto umění.

plakát

Smyčka času (2013) (TV film) 

Vůbec to nebylo tak špatné. Jediný konec to pohnojil, protože při změně minulosti by ta budoucnost už byla naprosto jiná (pokud město zachránili, tak se nikdy nevrátí do místa, kde tu minulost napravují, protože to město bylo zničeno a přitom zničeno už vlastně nebylo) a ani jsem nepochopil toho šmejda, jak věděl, že bude potřebovat to oblečení??? Může mi to někdo vysvětlit? Něco mi uteklo nebo je to spíš chyba a nedokonalost velkého finále? Jinak jako zábavný a zajímavý kousek :)

plakát

Experiment Philadelphia (2012) (TV film) 

Miluju veškeré filmy o časových smyčkách a cestování časem. Takže musím uznat, že jsem se celkem bavil. Triky jsou nízkorozpočtové, ale rozhodně ne tak zlé, jako jiné béčka a céčka nebo déčka jako je Asylum :D

plakát

Pád letu A800 (2021) 

Nemám na mysli nic jiného, než nejlepší thriller posledních let........ Jako největší fanda vyšetřování leteckých katastrof mám jasno. Ta neskutečná bezmoc, když jsem si představil, o co vlastně šlo.... Mrazí mě ještě týden po shlédnutí. Film navíc ukazuje, jak neskutečně může tato práce zničit a ovlivnit lidské smysly, vnímání a psychiku.

plakát

Let černého anděla (1991) (TV film) 

Na televizní film naprostej luxus. Co dokáže jeden vypatlanec, když na to lidi z vlastních řad nejsou připraveni..... Až neuvěřitelné, jak snadno lidi vyzbrojí letadlo, protože by je to nikdy nenapadlo a prostě jsou to jen lidé a hlavně zaměstnanci..... Bohužel to nemá k reálu daleko (myslím z hlediska toho, co se i dnes děje a jak jsou lidé dementní). Za mě super film a celkem psycho - hlavně scéna s rodinou - jako síla. Dobré herecké výkony filmu jen přidávají a konec je sice dost smutnej, ale ve finále to mohlo dopadnout 1000000x hůř. Za mě jeden z nejlepších televizních filmů vůbec.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Luxusní film celkově. Když opomenu pár nelogických a nereálných scén a opět jako vždy debilní chování postav v situaci, kdy jim hrozí bezprostřední smrt, tak velké OK. Hudba neskutečná, efekty a vše okolo neskutečný, nechyběl gore, rozuzlení dost povedený a ty hustý scény po rozuzlení? Bez debat masakr... Po dlouhé době mazec, který neodsoudím a nehodím do ztracena. Doporučuji.