Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (319)

plakát

Kung Fu zabiják (2014) 

Velké zklamání, ubohost, lacinost. To nám zase ta banda malých žlutých kopírovačů nadělila kungpao porno. Hnusák záporák dělající ksichty jak nějaký pošahanec, ošklivá inspektorka, trapný hrdina. Co však nasere nejvíc je, že ze sračkovitosti nemůžete tentokrát vinit jen cenzůru, ale také Donnieho, který z tohoto průjmu dělá za každou cenu něco víc, než na co tahle hovadina má. A tomu debilovi, který měl na starost střih v akčních scénách, bych urazil pařáty.

plakát

Americký sniper (2014) 

Klint nám natočil jednu takovou účelovku. Ano, zcela účelově natočeno (to se dá ještě odpustit), ale navíc nezáživně podáno, celé je to roztěkané (vůbec nevím co mělo být nosné téma, ale nacpal tam asi všechno), naprosto hluchá místa (víc než je na akční drámo zdrávo), a dokonce ani ta emerická patetičnost se tady nějak nepovedla (včetně závěrečné vlajkové). Ve srovnání s Hurt Locker je toto ušmouraná zbytečnost. Prostě taková ta rádobyoskarová čudla.

plakát

He Who Dares: Downing Street Siege (2014) odpad!

Absolutní potrat, zhovadilost, prostě zkurvený výblitek. Nehorázné, že se něco takového dá vůbec natočit.

plakát

We Still Kill the Old Way (2014) 

Toto není na nějakou profláklou cenu od pánů akademiků, nebo zrod kultovní záležitosti. Často mi to připomínalo televizní film, ale dobrý film. No a též mi vadilo přehrávání u obou partají, ale možná jsem jen neznalý těchto stok. Vysoce si však cením neamerického přístupu, tedy, jsi náctiletý a jsi zároveň nenapravitelná, slušným lidem škodící kurva, no..., tak prostě zemřeš. Tyto šmejdy většinou poznáte i vy: často divná barva, divná mluva, divná chůze (pohupování a házení rameny ze strany na stranu) a tupý výraz. No, však je znáte.

plakát

Turbo (2013) 

Retardovaný plzák a jeho stejně poblblý sen být krutě rychlej, nemluvě o těch duchaplných hombrés. Další prasečina, která nezná své cílové publikum a proto skáče mezi "pěkným a tupoučkým" pro děti, až k "téměř dospělý a skoro i vtipný". Prostě stejná hovadina jako Indy 500.

plakát

Krakonoš a lyžníci (1980) 

Jako fracek jsem to tuze nesnášel. Jako starej kokot u toho oceňuji velmi dobré herectví, krásno až poetično, a kurevsky silnou schopnost navodit vánočně-zimní náladu. Majstrštyk, až na ty červený lyžáky....

plakát

Temný bojovník (2014) 

Po úvodu, kdy jsem si říkal: hmm, není to špatný, jsem většinu času litoval, že tam ten Kejdž není. Ke konci jsem však litoval, že se tam vůbec objevil. A taky mám dojem, že to nebylo v koprodukci s USA, ale s Kanadou. A Kanada, to už vysvětluje mnohé.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Otravná čurákovina, kde už nefandíte trojce lůzrů, ale máte chuť tu trojku blbů kopnout do palice. U toporné a trapné Dženifer se mi už ani nechtěl postavit a Valčík tam nepochopitelně dělal jen křena do počtu. Smrk zteplalý byl akorát na ostudu a pro všechny zdejší bukvice. Celé je to kodrcavé a tak nějak neuspořádané, prostě nefungující.

plakát

Malvína (2003) (TV film) 

Bez zcela netalentované Vondráčkové by to mohla být dobrá, průměrná pohádka.