Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Noe (2014) 

4* za prvvní polovinu, 2* za druhou. Proč začít s takovým krásným sci-fi/fantasy a pak do nás cpát hovadiny o Bohu. Proč?

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Příjemná oddychovka,nic převratnýho, ale na nedělní odpoledne to nejlepší. Kdyby tam nehrál Hardy (s tim jeho přízvukem!) tak nato ani nejdu. A Reese je pěkně blbá!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

První čtyři série-špička! Psychologické drama, pěkně podle knížek, vtipný, nepředvídatelný, Dexter se řídí podle kodexu jak to má být. Ale od páté série mě to už začíná štvát. Dexter pořád dělá chyby, není to ten chladnokrevný zabiják, který svoji lidskost jenom hraje. Scénáristi z něj prostě udělali to co měl jenom hrát. Ale i přesto to je sympatický zabiják. 5*

plakát

Varieté (2010) 

Neznám méně originální film. Třeba film Dokaž to! z roku 2008 je úplně to samé ale s tancováním. Jediná záchrana jsou kulisy a atmosféra klubu a to že je tady Aguilera ještě krásná, hubená a přirozená, ne jako v poslední době. Ale 1* by nebyla fér.

plakát

Hanna (2011) 

Jeden z nejlepších soundtracků, co sem slyšela. The Devil Is In The Details mě hrozně baví, i po roce si ji pískám. Když k tomu přidáte úžasnou Saoirse není podle mě co řešit. Jasných 5*

plakát

Frankenstein (2011) (divadelní záznam) 

Úžasný! Viděla sem vezi s Millerem jako Monstrem a po celých 110 minut jsem neodtrhla oči od plátna. Herecké výkony na obou stranách neuvěřitelné, musím si zajít ěště na druhou verzi, Benedict jako Monstrum musí být skvělý!

plakát

Kudykam (2010) (divadelní záznam) 

Na vlastní oči jsem viděla dvakrát, s Dykem a Kassaiem a musím říct, že obojí byl neuvěřitelný zážitek. Ale stejně mě mrzí, že záznam není i s Vojtou.

plakát

Very Potter Musical, A (2009) (divadelní záznam) 

Pro mě je to absolutní srdeční záležitost! Doporučuji ostatní projekty Starkid.