Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (78)

plakát

Jiný život (2019) (seriál) 

Je to špatné, bohužel ne dostatečně špatné, aby se tím člověk alespoň bavil. Možná je nefér hodnotit po jednom díle, ale víc nezvládnu. Špatná kamera, děsní herci, scénář ani nemluvě. Pořád omílají dokola jak je to straašně důležitá mise, ale byla na ni vyslána naprosto nesympatická velitelka ( i když zjevně má zrovna ona s někým vyjednávat), modelky a parta puberťáků. za celou dobu jsem nepochopila k čemu tam jsou, protože za tu hodinu se zvládli jenom hádat a čučet do tabletu. Pořád jsem si říkala wtf, tady mi asi něco uniká... ale zjevně ne, tohle je prostě vše.

plakát

Billy Madison (1995) 

Nápad by byl zajímavý, kdyby z toho bohužel Sandler neudělal frašku. Podle popisu má být hlavní hrdina potrhlý puberťák, ale ve skutečnosti se zdá, že je spíš retardovaný. Vážně jsem celý film doufala, že neuspěje, jak moc mi byl nesympatický.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Na vesnici žijí jen burani. Všichni jen žerou párky a prcaji každý s každým. To je asi tak celý dej filmu.

plakát

7 životů (2017) 

Bylo opravdu těžké to ohodnotit. Nápad zajímavý, zápletka originální, první půlka filmu skvělá, ovšem jakmile se film rozjede v obr Hollywood stylu, začne to být až nechtěně vtipné. Spoiler: No alespoň už vím, že se dá z mikrovlnky a spreje vyrobit časovaná bomba, že si můžete připíchnout cizí prst na svůj a bude fungovat nebo že ač nejste nijak trénovaní a většinu času jste strávili zamčení v bytě, stejně hravě zvládnete přemoct cvičené agenty jen jsou bystrou myslí a silnými pěstmi (nebo dveřmi od mrazáku). No zkrátka a dobře všechny tyto přehnanosti dokáží zabít jakýkoliv skvěle našlápnutý film...

plakát

Zmenšování (2017) 

Dobrý potenciál, ovšem po hodince filmu jsem si řekla: "Proč je to zmenšování?" Vzhledem k tomu, že se děj odehrává v celém zmenšeném městě, tak je fuk v jaké je velikosti, prakticky nemáme skoro žádné srovnání s běžnou velikostí. Bohužel zajímavý nápad úplně pohřbený :-(

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nejlepší pohádka všech dob. Hlášky z téhle pohádky jsou už legendární a Vánoce si bez ní snad ani nelze představit. Víc říct není třeba. *********

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) 

Ať už mu člověk fandí či ne, je zajímavé si poslechnout jak to chodí ve vězení, historky o dalších vrazích (kde jinde se dozvíte jací jsou vrazi v soukromí?) nebo jeho pohled na věc. Podle mě velice zajímavý dokument, který vás zavede do úplně jiného světa. Do světa kde je normální si zajít do obchodu a vybrat jim trezor, do světa kde si můžete přátelsky pokecat s několikanásobným vrahem, do světa kde je běžné, že na kavalci pod vámi chlap ojíždí chlapa. Takže ať už mu věříte či ne, jeho zpověď stojí za to slyšet.

plakát

Gravitace (2013) 

Netuším co tu ostatní tak hrozně ochromilo, mě ochromila jen nuda. Film nenabízí nic nového. Takový námět jsme viděli už stokrát a tisíckrát. Celý film se snaží zachránit si život a je jasné, že se jí to určitě povede. No přeci si nenechají umřít hlavní hrdinku, takže žádné překvapení. Navíc po stopadesáté katastrofě už to začne být dost pruda a nakonec mi bylo úplně fuk jestli umře nebo ne (spíš jsem si přála aby jo a byl už konec)..

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Skvělá myšlenka, velký potenciál-který skončil nakonec utopený v ničem. Během celého filmu se chvílemi vynořují postavy a situace, které upozorňují, že něco není v pořádku a vy čekáte, kdy Mae otočí a zjistí, že vše není tak super a že je občas fajn mít soukromí když rodiče chtějí kukat nebo když si chcete utřít zadek (přesně jak slibuje text k filmu), ale ejhle nic takového se nestane a náhle...je konec. Škoda promrhaného nápadu.

plakát

Příchozí (2016) 

Jinak než 5 hvězd nemůžu dát. Čekala jsem něco úplně jiného. Čekala jsem další Hollywoodská klišé o příletu děsivých emzáků, čekala jsem hrdiny, kteří vše zachrání skrz komunikaci, ale tohle jsem nečekala. Postupně se film přetvoří v něco naprosto jiného. Dostane úplně nový rozměr a zanechá velký prostor pro zamyšlení. Nejlepší film za dlouhou dobu co jsem viděla.