Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 022)

plakát

Barbie (2023) odpad!

Neskutečný odpad s dobrým promem. Strhanější Barbie a Kena taky už nemohli obsadit. Vše samozřejmě marketingový tah na pizdovinu roku.

plakát

Hodiny (2023) odpad!

Totální odpad. Dnes už fakt nikdo neumí přijít s dobrým hororem. A propos - toto a horor? 🤣

plakát

Infinity Pool (2023) 

Delikátní! Film roku! Líbí se mi, že Skarsgårdi jsou pro každou srandu a zvrácenost! Výživně utahané, odpočinkové a sexy! Hlavně Mia je tak ošklivá, až je neskutečně hot, podobně jako Anya Taylor-Joy, se kterou se Alex prznil v Seveřanovi. Obě mají neskutečné fluidum. A celý klan Skarsgårdů se už ze světové síně slávy neodpáře.

plakát

Poker Face (2023) (seriál) 

Delikátní! Vyjímečná Natasha Lyonne! 🧡

plakát

Žraločí teror (2023) 

Výborný dokument o uvědomnění si, v jaké p*deli jsme. Oteplování, celý ekosystém a jeho varování a neschopnost soužití se zvířaty, se kterými sdílíme tuto Zemi. Nastává evoluce nazpět, vracíme se ke zvířatům, která tady byla před námi, a která nebezpečně nabývají a útočí na náš druh. Dobře nám tak, děláme si to sami.

plakát

BANGER. (2022) odpad!

Další povedený odpad ubohé české kinematografie, dokonce i oceněn :-D Smutné, komu se dnes dává prostor k realizaci a čí s*ačky jsou dnes financovány. Ještě smutnější pak je, kolik lidí to tady hodnotí pozitivně. Člověk neudělá nic, dokonce ani před tímto neochrání vlastní děti, evoluce jde zkrátka nazpět. Mladý Mišík a jeho realizace je toho důkazem.

plakát

Barbar (2022) 

Konečně udělala nudná Amerika něco pořádného. To to po letech trvalo! Bomba! Totální napětí celé první dějství se Skarsgårdem! Bezvadná opuštěná čtvrť - ani nevím, zda tohle nějáký film kdy podchytil. A ráda jsem po letech zase viděla Justina Longa. Sice bych ocenila, kdyby se žádná zrůda nenašla a hrálo se jen na hru stínů a zvuků, ale osvěžující to bylo.