Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Popová hvězda Jocelyn (Lily-Rose Depp) se setkává se záhadným majitelem nočního klubu Tedrosem (The Weeknd), který ji pomůže naplno rozvinout její hudební potenciál. (HBO Max)

Recenze (27)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja neviem. Po dve tretiny epizódy sa mi to páčilo dosť, pokým sa to snažilo byť jak keby trochu Soderbergh, trochu Danny Boyle. Lenže potom sa to v priebehu jednej scény zmenilo na Lost Highway, a v závere absolútne nedokážem odhadnúť, akú atomosféru, alebo vôbec žáner, to chcelo mať.  Vyzerá to pekne, ale čo to je? ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Je to iné, má to veľmi dobre napísané dialógy a veľmi kvalitných hercov. Avšak okrem toho, že to je iné som si veľa neodniesol. Tak ako ma život popových celebrít nezaujímal predtým, tak ma nezaujíma ani teraz. Celé to vlastne pôsobí ako Star is Born ale v trochu inom (dirty) kabátiku, len na rozdiel od Weekenda, Bradley Cooper aspoň vie napísať a spracovať charakter, ktorý on sám hrá, pretože mám pocit, že Weekendova postava bude absolútny frajer vo všetkom čo robí a nakoniec z neho ešte spravia hl. hrdinu. A ešte ho vie aj dobre zahrať, na rozdiel od pána Konca-Týždňa. // To je škoda pretože Lily-Rose Depp vie hrať fakt dobre. 5/10 ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Po slibném prvním záběru jde kvalita jen dolů. Nejdřív nejapný pokus o satiru šoubyznysu, která by řešenými tématy byla relevantní možná na začátku milénia, do toho hezcí tancující a kouřící lidé, pak víc tancujících a kouřících lidí v pěkně nasvícených záběrech, nakonec trocha erotiky podobně cudné, žádné hranice nepřekračující jako v Padesáti odstínech šedi (jen to vzdychání je tady hlasitější). Průběžně dialogy, které mají s mluveným projevem reálných lidí společného asi tolik jako kuřecí nugety s masem. Rytmus úplně mimo, každý herec je svým projevem hodně někde (nejvíc Weeknd), ale málokdy na stejném místě. Provokativní je to leda tím, na kolika úrovních to nefunguje. Celé to má takový pubertálně zastydlý vibe, jako kdyby chtěl Sam Levinson natočit porno, ale bál se, co na to řeknou rodiče/HBO, tak neohrabaně vytváří zdání, že svým dílem sleduje nějaký ušlechtilejší záměr než (sebe)uspokojení. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, měla už v tu dobu za sebou dvě pavoučí dobrodružství, ale dosud dětskou hvězdu Zendayu udělala až Levinsonova Euforie. Také filmová kariéra Lily-Rose je zatím hodně dietní (holt nestihla tátovu silnou éru), nicméně je jasné, že The Idol ji vystřelí nahoru. Protože je skvělá. Fetišisticky ji sledujeme od samého začátku, hned prvním záběrem si ona i Sam Levinson diváka dokonale omotá kolem prstu. Bradavky musejí ven, takže puritána je třeba zavřít na záchod, ovšem někým zveřejněná fotka se spermatem na obličeji už je pro tým poradců a manažerů, kteří ji bedlivě sledují při trénování taneční sestavy, větším soustem. Určitě se budeme snažit dostat hlouběji (někdo doslova) k ústřední Jocelyn, která evidentně bojuje se svými démony (nejasný vztah k mrtvé matce, pochybnosti o sobě, vrtkavost vztahů k vlastnímu týmu…). Uvidíme, jak se tenhle pokus o satiru showbyznysu rozjede. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně přitažlivý díl, který mě okamžitě od první minuty chytl a nepustil do konce. Neviděl jsem doteď Euforii, přesto vím jaká je, a chci zde říct, že vizuálně, kamerou a svým stylem je to podobná podívaná. Sam Levinson je v tomto hodně zajímavý tvůrce a jestli mě Idol bude bavit, až do konce, tak si tu Euforii budu muset dát. Každopádně herecky je to špica a Lily-Rose Depp jsem doteď pořádně neznal a hned si mě získala. A to stejný The Weeknd... zpěvák dobrej a jako herec zatím zaujal. Vedlejší postavy mě bavily. Snad to nebude jenom prvoplánovaná provokace a bude z toho něco víc... zajímavějšího. Rozhodně jsem po první epizodě do toho ponořen a těším se na další díl. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama