Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 022)

plakát

Pam a Tommy (2022) (seriál) 

Příběh o jedné rádoby nešlapce, jakých je dnes celý Instagram. I ty její kozy jsou už překonány. Nelíbila se mi tehdy, nelíbí se mi ani teď, Tommy má teď daleko větší kočku, ale hodnotíme seriál, takže říkám - perfektní série. Hlavně výběr herců a soundtrack!

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Mimo (2022) (epizoda) 

Také průměr, ale úplně v tom vidím jeden díl ze Spielberhových Amazing stories. Taky tak komicky a pitomě zároveň sehraný, s ošklivkou v čele. 3-4*, ale víc k tý trojce.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Hřbitovní krysy (2022) (epizoda) 

Naprostý skvost! Už roky jsem neviděla nic tak skvělého! Téma, prostředí, doba - to vše lahodí mé duši. Navíc nečekaný děj. Ponurost, dekadence, melancholie, thanatofilie, bizár a noc - živte mne, neboť ze tmy vzkvétám. 5+*

plakát

Barbar (2022) 

Konečně udělala nudná Amerika něco pořádného. To to po letech trvalo! Bomba! Totální napětí celé první dějství se Skarsgårdem! Bezvadná opuštěná čtvrť - ani nevím, zda tohle nějáký film kdy podchytil. A ráda jsem po letech zase viděla Justina Longa. Sice bych ocenila, kdyby se žádná zrůda nenašla a hrálo se jen na hru stínů a zvuků, ale osvěžující to bylo.

plakát

Šťastně až do smrti (2022) 

Další severský klenot!!! Nespočet zvratů a překvapení - tohle umí jen Dánsko! Miluju!