Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Snění v domě čarodějnic (E06)

(epizoda)
  • USA Dreams in the Witch House
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Výzkumník se dlouhá léta po smrti svojí sestry vypraví do temné a záhadné říše, aby ji přivedl zpátky do světa živých. A pomoct mu s tím má velmi zvláštní droga. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to sakra bylo!? Stylově je to hodně podobné Faunovo labyrintu. Rupert Grint do hlavní role je asi skrytý pokus o vtip, protože Ronald Weasley sem padne geniálně, ale zároveň ikdyž hraje dobře, tak ho bohužel nelze vnímat jinak, obzvlášť když tu jsou magie a čáry. Kvalitní práce s efekty, zvukem i kamerou už jseu v sérii zajetý standart. Znovu se to celé táhne, ale naštěstí nám příběh nadělí několik úsměvných momentů - vypíchnout musim závěrečného "kryso-aliena", kterého už asi nevymažu z paměti. Bohužel, strašidelné je to pouze tématem, ale provedením je to horror pro děti, co mi opět nezapadá do celkového konceptu, přesto - pobavených 60% a pohádkové 3* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravdou ale zostáva, že ku koncu to strašne pokulháva. Poviedka od Lovecrafta, ktorá tak nepôsobí. Ostatné krásne budovali mytológiu okolo svojich príbehov. Tento tu ide tradičnejšou formou. A hoci je čarodejnica pekne desivá a Rupert Grint vo svojej úlohe utrápeného brata presvedčivý, miestami to pôsobí nechcene smiešne. A to aj napriek znamenitej atmosfére. Vo svojej vykonštruovanosti sa to trošku stráca. Čo zamrzí. Je to funkčné len tak na polovicu. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic proti volným adaptacím a totálním re-imaginacím, pokud mají co nabídnout. Tahle zbastardizovaná verze nabízí ale jen nudu. Z horečnatého snu plného kosmické matematiky, neeukleidovské geometrie, kvantové fyziky a cestování dimenzemi v Salemském hávu je najednou jen trapná duchařina. Iniciály H.P. si tu někdo zřejmě vyložil jako Harry Potter a natočil slaboduchý spin-off s Ronem a Ginny. Aspoň že Ronova Prašivka je tu trochu víc hardcore. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Lovecraft jako posledně (****), ale režie ženská jako předposledně (*). Takže jsem tušil, že to nebude jednoduché. A oprávněně. Sice se už od začátku něco děje, ale je to taková unifikovaná (tabulkově korektní) podívaná. A obsadit Rona Weasleyho do epizody o čarodějnicích nepomáhá taky. Pořad jsem v tom viděl jen dalšího Harry Pottera. Tedy moc čajíček (obzvlášť po tom co už příběhy doposavad ukázaly). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebolo by to zlé, ale neboli by to neofašistické liberálne prasatá z Netflixu aby tam nevopchali rasistické urážky pôvodného obyvateľa Štátov nacistických na adresu belocha. Ťažko povedať či je väčší odpad ľudskej spoločnosti rasista ktorý to do seriálu dal pôvodne alebu hulič amerických kockotov z Česka ktorý to tak preložil alebo ten hnoj ktorý to tak nadaboval, ale takéhoto ľudského odpadu môže byťčloveku iba ľúto. A vykradnutý Shostakovič z Eyes Wide Shut tiež nie je nijako orginálny. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama