Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (5)

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Tak tohle je opravdu asi jediná dvojka co mě napadá,která překoná jedničku ve všem. Je to určitě jeden z nejlepších akčních filmů všech dob. Spousta nezapomenutelných akčních scén, které samozřejmě nepostrádají černý humor,prostě zábava od začátku do konce...a Robert Patrick ve své herecké kariéře už asi nikdy nevystoupí ze stínu T-1000.

Kostka

Kostka (1997)

Skvělý sci-fi horor, tak "odlišný" film se objeví málokdy. Atmosféře přispívá to, že protagonisté jsou obyčejné typy lidí, se kterými se můžete běžně potkat.

Sedm

Sedm (1995)

Skvělý a nejspíš nepřekonaný krimi thriller mezi filmy tohoto typu. Výborně vymyšlený, netypický konec.

Predátor

Predátor (1987)

Společně s Terminátorem nejlepší Arnoldův akčňák. Tenhle film sem viděl mockrát a dialogy znám už skoro zpaměti. Ve své době se povedlo natočit opravdu výbornou akční sci-fi, která je oproti jiným akčním filmům 80. let o dost kvalitnější. První část s "neprůstřelným" americkým komandem je spíše úsměvná, ale díky nadhledu a dialogům i docela zábavná a k filmu už prostě patří. Jakmile se na scéně objeví Predátor dostane to hned jiný spád. Skvěle vytvořený vesmírný lovec, jeho způsob pohybu, zbraně, maskování, vzhled jsou dokonale vymyšleny. A svoje tu dělá i to, že Arnold taky neni jednou největší bouchač.. finální boj bez moderních zbraní je opravdu tím správným zakončením. Málem bych zapomněl na hudbu, ta se taky dost povedla.