Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (151)

plakát

Americký zločin (2007) 

Opravdu silné kafe! Hodně odporný zločin.A dost smutné že je to načeno podle skutečného příběhu-brrrr.

plakát

Bella a Sebastián (2013) 

Krásný,až dětský příběh odehrávající se za 2svět.války v Savojských Alpách. Právě ta kulisa nádherné přírody a krásného příběhu mě nutí dát plnej počet bodů. Nemluvě o skvělém sountracku,a dokonalé kameře. Parádní rodiný film.

plakát

Bludné kruhy (2020) (seriál) 

Naprosto skvělí Mark Ruffalo a ještě k tomu 2X. Už to tu padlo několikrát,ale to ocenění za dvojroli musí dostat,to není jjinak možný.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Zatím jsem ještě nezažil aby film co dávají v kinech už 3měsíce měl takovej úspěch. A sál...nejenže bylo plno,lidi dokonce u tichých scén byly potichu, a že nikdo neodešel dřív než skončili titulky-vhaaau! No film samotnej komentář nepotřebuje. Prostě paráda!!! Mooooc jsem si to užil.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Tady se nedá psát snad ani o sklamání,které Bohové Egypta nabízejí. Neskutačná blbost,s moc špatnými efekty. Nuda a trapnost,o tom to je! Bohužel jen že si tu zahráli skvělí herci jako G.Rush a G.Butler.

plakát

Bony a klid 2 (2014) odpad!

Další hodně nepovedená dvojka,oproti povedené jedničče,se kterými se roztrhl pytel. Bony a klid se zařadili mezi neúspěšné dvojky typu Dědictví 2,Sněžěnky a machři po 20 letech atd. Co nám filmaři po úspěšném prvním filmu,po 20,30.letech zkazí dál..................doufám že už snad nic. Bony a klid 2,ještě větší sra..a než jsem čekal.-Bohužel!

plakát

Capone (2020) 

Tom Hardy je vynikající herec,to je také jediný důvod,proč film dokoukat až dokonce. Slabota! Jedině ta hudba stála za něco. Nejslabší Hardyho film.

plakát

Colette (2013) 

Colette....určitě skvělí film. Thioly a Jirka Mádl,byli naprosto úžasní.Jen škoda že skvělí Ondra Vetchý nedostal větší prostor. Myslím že Colette se může rovnat s Lidicemi a Habrmanovím mlýnem. Film měl náboj a takto natočené drama z prostoru koncentračního táboru v českém provedení tu ještě nebylo. Autentičnost filmu byla dost přesvědčivá,a i hodinu po shlédnutí snímku jsem na na něj stále myslel.Pouze závěr filmu byl pro mě trošičku malím zklamáním.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Lepší průměr. Bohužel veškerá pointa je zřejmá už v první třetině filmu,proto na konci už žádné překvapení není-což je škoda. Herecky je tu dost plno což je velké plus,ovšem kdo skutečně vévodí je perfektní Helen Mirren. Snímek který neurazí.

plakát

Creed (2015) 

Konečně pořádné a důstojné (ukončení) předání štafety série Rocky. Tohle rozhodně patří k těm lepším filmům na tohle téma. M.B.Jordan jako důstojný potomek Apolla Creeda. Stallone si rozhodně kromě zlatého globa zaslouží konečně i Oskara a ještě za jeho nejslavnější postavu. Stallonemu za jeho postavu v CREED tleskám.