Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (151)

plakát

Rapl - Exekuce (2019) (epizoda) 

1.řada byla hodně dobrá,takže jsem se na 2.řadu Rapla pochopitelně těšil. Bohužel jak už to bývá...(neměl jsem se na 2.řadu až tak těšit) přišlo u 1.dílu spíše zklamání. Ale to nezmaná nezájem,naopak doufám že to půjde nahoru a vrátí se starej dobrej RAPL!!! PS je tu přeci ta stará dobrá parta s Rohanem,Lupínkem,Slepicí a Máchou.

plakát

Útok z hlubin (2018) 

No jasně,byla to pohádka pro dospělí. Ale jako nadupanej akčňák to fungovalo dost dobře. Akce od začátku do konce,Butler skělej jako vždycky v podobnejch filmech,přehlídka bojové techniky,pěkné lokace,svižné tempo,...prostě paráda.

plakát

Planeta Česko (2017) 

Ve finále to byl opravdu úžasný dokument o naší české přírodě. Naše příroda tak trochu jinak,úžasné záběry zvířat které jsou kolem nás. Pro mě určitě spousta nových a velice zajímavích informací. M.Polák a jeho tým odvedli hodně dobrý kus práce.

plakát

Ponorka - Verluste (2018) (epizoda) odpad!

Třetím dílem (a to nedokoukaným až dokonce) s tímto seriálem končím. Dějová linka mimo ponorku je apsolutně o ničem.Celkově je to nuda. Jediné co stojí za pozornost je hudba z původního filmu Ponorka 1981. Ale to si radši pustím znovu tento originál,který ani po letech nestrácí svoje kouzlo a napětí.

plakát

Sněžná past (2018) 

Jason(Rambo)Momoa. Jednoduchý scénář,nic nového pod sluncem,ale já mám tyhle filmy prostě rád. Navíc super místo-les,hory,sníh a žádný noční akční scény kde není nic vidět.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Tak tohle opravdu ne! Věděl jsem že srovní s prvním Predátorem by nebylo dobré (to už žádný další Predátor nepřekkoná) Ale proč je použita hudba z původního Predátora? To bylo taky to nejlepší co v tomto filmu bylo,ale hudba ke scénám působyla dost prkeně,ostatně jako všechno ostatní. Proč dítě,proč Predátoří pes?!!! Stotožnuji se s recenzí Enšpígla-dobře napsané,a taky mám teď úlně chuť si pustit(asi už po16)původního Predátora a vychutnat si smrt Shana Blacka. Jednu kvězdičku dám (půl nejde) za některé akční,celkem brutální chvilky. Je to ta nejhorší věc kde se Predátor objevil.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Čekal jsem takovou tu klasickou podprůměrnou békovinu i s mojí (celkem)oblíbenou Annou Polívkovou. Film spíše pro ženy. A ejhle......békovina to sice byla,ale působylo to příjemně a vtipně. Komedie nás příjemně pobavila....Jo a taky Brutus!!! Tak proč ne za 4.hvězdičky.