Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Docela slušná pohádka o tom, jak čert měl udělat Ondru šťastného a přitom sám málem skončil v peklo, co Befeleus zase chtěl dostat taky Ondru do pekla, tak radil Hubertovi úkoly. Peklo bylo nádherné. 65%.

plakát

Muzzikanti (2017) 

Film byl skvěle natočen, natož se natáčel u nás. Někdy byl y i humorné scénky, někdy sexuální scénky. Je to film společný se Slovenskem (Kramár, Kollárovci ) a Polskem ( Olszańska ). Nejlepší na filmu byly písničky. Všechny písničky z filmu jsou krásné a poslouchám je hodně krát za týden. Ve filmu zazněl i jazyk, kterému se říká "gwara". Jediné co se mi na filmu nelíbilo jsou některé momenty, které nechápu a sdějem to nemá nic společného. 7/10.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Po 5 dnech musím uznat že se jedná o stejně dobrý seriál jako Simpsonovi. Český dabing je fakt super, jenom mohli trochu nazpívat česky znělku. Seriál je dostatečně vtipný, hlavně s postavičkou Rogera. Konečně Český dabing a seriál bych doporučil ti co rádi sledují seriály jako tyto: Simpsonovi, Futurama, Cleveland show, Bobovy burgery nebo Griffinovi, vše je podobné, jenom jiná rodinka.

plakát

O šesti labutích (2012) (TV film) 

Skvělá pohádka jak se sluší. Podobné Sedmero krkavcům, jenže s labutěmi a ne s krkavcemi.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Sice jsem neviděl žádný z předchozích filmů film lze dobře pochopit. Skvělé zpracované , hodně akční a to zvíře mě i potěšilo.

plakát

Slavnosti sněženek (1983) 

Další dobrá česká komedie, Hrušínský v ní zahrál dobrou roli, nejlepší scéna, jak lovili divočáka, jedna hvězda za některé nudné scény.

plakát

Katarynka (1967) (TV film) 

Film, na který jsme se dívali ve škole a paní učitelka nám vyprávěla o tom

plakát

Pouští a pralesem (2001) 

Skvělý dobrodružný film o Stasiu a Neli, dvou hrdinech toho filmu, ve škole jsme se na to dívali a pak jsme z toho psali, dopadlo to hrozně, kéž bych tento film mohl vnímat celý, ale nemohl jsem ho nikde najít

plakát

Sahara (2005) 

Můj oblíbený film, na který jsem se často díval, hodně akce, napínavého děje. Nejvíce mě zajímala nákaza a ztracená loď

plakát

Louskáček a čtyři říše (2018) 

6/10. Docela zvláštní film. Holka se dostane do světa, kde jsou čtyři říše, jde za klíčem, myš ji sebere, pak potká Louskáčka a ten ji ochrání a zavede do království, kde vládla její matka, ale nevím jak, ani proč, hodil by se někdy natočit nějaký předfilm, jak k tomu všemu došlo, byl bych zato rád. Víla ji ukáže divadelním představením říše, které stvořila a pak se vydá hledat klíč a najde ji u (zlé) perníkářky a uteče zpět do království, kde ho využije na stroj, který oživuje cínové panáčky a chce vytvořit armádu proti perníkářce. Zjistí, že ji podvedla a zavře ji do věže, pak uteče i s Louskáčkem a snaží se všechno zachránit. Tak jsem si říkal, kdyby tam vůbec nešla, ani nic by se nestalo. Taky říkali, že tam čas utíká rychleji, než na zemi, ale jak se vrátila, tak zase byla tam, odkud přišla a i ve stejném čase. Jako rodinný film je to dobré, ale ne skvělé.