Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Černá bible - Gaiden

Černá bible - Gaiden (2002) (série)

Takshiro Hiroko a její kamarádky se zajímají o magii a vše s ní související, proto není divu, že se jim dostane do rukou tajemná kniha kouzel. A k jejich velkému překvapení, magie z knihy skutečně funguje a tak vznikne klub "Křížová Růže" a dívky začnou kouzel využívat, ale i zneužívat pro svůj prospěch. Ovšem, zneužívat černou magii, je chyba protože se může něco zvrtnout...

Příběh se odehrává dvanáct let před děním v seriálu BIBLE BLACK a vysvětluje, co se vlastně tehdy stalo. Dozvídáme se, proč se z Kitami Reiko (zde je v podstatě vedlejší postavou) stala démonická sektářka obdařená magií "a něčím navíc".

Dále zbývá už jen snad dodat, že toto dvoudílné OVA obsahuje opravdu různorodé erotické scénky, které jistě potěší každého příznivce Hentai.

Příběhy z hnojárny

Příběhy z hnojárny (2007) (seriál)

Všechno se zdá být ze začátku normální, Tadayasu Sawaki (Daisuke Sakaguchi) je přijat na Tokijskou hnojárnu... Tedy, na Tokiskou zemědělskou univerzitu a zdá se, že ho čekají příjemné roky studia. ALE! Všechno je trochu jinak. Tadayasu Sawaki má takovou zvláštní schopnost, (ne žádné lasery z očí) on vidí mikroorganismy pouhým okem, a rozhodně je nevidí tak, jak nám je ukazovali ve škole, jako oválné "něco". On je vidí takové jaké jsou ve skutečnosti, a sice jako veselé tvory, kteří mají na vše vlastní názor, a rádi poučují.

Příběh se vlastně točí kolem profesora Keiza Itsukiho (Tomomichi Nishimura), který je snad posedlý tohou něco kvasit, a jeho svérázné kolegině Haruky Hasegawy (Sayaka Ohara), kteří, mimo jiné, zkomplikují Sawakiho příchod do školy, a poté ho také využijí pro svojí práci z mikroorganismy, protože člověk, který umí mluvit z mikroorganismy a hrát si s nimi, je v mikrobiologii, neocenitelný pomocník. V příběhu také vystupuje Sawakiho kamarád Kei Yūki, který se na konci trošičku změní.

Gigant Shaolinu

Gigant Shaolinu (1980)

Zemi tyranizují Tři Draci, skupina tří mistrů, kteří touží po moci a zlatě. Mistr Jin Tien-yun (Chen Kuan Tai) je vyzve na souboj, je však zákeřně zraněn majitelem hospody, kde se souboj odehrál, a dává se na útěk. Těžce raněného Jin Tien-yuna nachází před svým domem Gao Jian (Yuen Tak), student školy bojových umění, kterou vede mistr Shi Chen-chung (Lau Hok Nin). Když se Jin Tien-yun zotaví ze svého zranění, slíbí Gao Jianovi že ho bude tajně učit. Gao se tak ale dostane do konfliktu se svým původním mistrem Shi Chen-chungem a je nucen ze školy odejít. Po čase se však dozví, že Tři Draci našli mistra Jin Tien-yuna a zabili ho v neférovém souboji. Gao Jian, který během té dobu pilně cvičil, se rozhodne pomstít svého mistra a změřit síly se Třemi Draky.

Digimon

Digimon (2000)

Tento film je vlastně americká setříhaná verze původních několika japonských filmů. Byly to filmy: Digimon Adventure, Our War Game, Hurricane Touchdown. Pod rukama amerckých cenzorů, tak byl přetvořen a zjednodušen původní příběh a změněny dialogy na "americký" způsob. Film také přišel o řadu scén z původní trojky filmů, takže některé scény na sebe skutečně podivným způsobem navazovlay. Byla také vyměněna hudba, a změněny vzájemné vztahy mezi některými postavami, a sice mezi Takeru Takaishi a Hikari Kamiya. Bylo to pravděpodobně kvůli tomu že film Hurricane Touchdown byl mimo jiné změřen na Takari (Takeru Takaishi + Hikari Kamiya) Což se americkým proDaikari cenzorům nelíbilo.

Reklama