Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Zombieland

Zombieland (2009)

Tento film jsem viděl viděl už nespočetkrát a pořád se mi líbí. Vřele každému doporučuji. je to vyvážená komedie plná zabíjení zombíků, černého humoru a romantiky s Emmou Stone. Film příjemně ubíhá a nudit se u toho rozhodně nejde. Za sebe jednoznačně hodnotím pěti hvězdičkami.

Na Hromnice o den více

Na Hromnice o den více (1993)

Na tenhle film jsem se poprvé koukal se svým otcem asi v šesti letech. Bill Murray je v nekonečné smyčce a nemůže s tím nic udělat. Ani s tím pitomým budíkem. Úžasná komedie, která udělá z namyšleného reportéra hrdinu města. Nápad, který se skutečně vyplatilo sfilmovat. Všem kdo neviděli doporučuju, ale varování! Písička I Got You Babe od Cher vám ke konci filmu bude lézt na nervy. Pět hvězdiček.

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Na tenhle díl jsem se těšil nejvíc z celé serie X-Menů a konečně jsem se dočkal. Bylo to perfektní! Sice jsem čekal nějakou větší podobu s komixem Old Man Logan, ale i tak to byla parádní jízda. Jackman a Stewart to zahráli brilantně a do toho mladá slečna Dafne Keen, která skoro celý film nepromluvila, jim krásně notovala. Za mě 5 hvězdiček jasná volba. Úžasné zakončení postav Profesora X a Wolverina. P.S. Ne jednou jsem při tom uronil kroupu :) vřele doporučuju.

Leon

Leon (1994)

Díky tomuto filmu jsem si zamiloval herce Jean Renoa. Jeho herecký výkon a výkon ještě mladé Natalie Portman je jeden z nejlepších co jsem kdy viděl a to nemluvím o Gary Oldmanovi, který (jako obvykle) zde ztvárnil prvotřídního záporáka. Režiséru Lucu Bessonovi tímto vzdávám hold, protože natočit příběh hitmana, který se ujme malé holčičky, to je prostě ''nápad jako prase''. U konce filmu jsem byl blahem bez sebe, když bylo dosaženo ''spravedlnosti'' a Oldman dostal co si zasloužil. Jednoznačně 5 hvězdiček.