Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (58)

plakát

Ferrari (2023) 

Aha, tak já jsem šel na jiný film. Neveděl jsem o tom nic a to byla chyba. Auta, fabrika, dílna, motory, účtárna, dělníci, vývoj ...nic, nic, nic, jen řešení vztahů a dětí na židli v kuchyni. Ten film je o všem možném, jen né o autech. Postrádal jsem napětí a ducha motorismu. Ano možná se měl film spíše než ferrari, jmenovat Enzo, nebo Pietro, aby více inklinoval k žánru mezilidských vztahů, ani životopisný film to nebyl. Prostě taková nuda na úterní večer na ČT2. Co se týká automobilové větve, byl to jen doplněk s někdy až komickými scénami ve stylu rychle a zběsile. Neuvěřitelné havárie s hadrovými panáky za něž byse styděl i Roger Moore jako 007. No nic, já musel, fakt. Byl jsem totiž v půlce filmu patřičně rozladěn. Abych jen nehanil, tak hlavní role Enza byla perfektně zahraná a to platí i o roli manželky. Ovšem Páťa Depsejů, jako metrosexuál z 57 roku, tak tomu jsem to nevěřil, stačilo, aby se nalíčil a vyrazil na rande s Bridgit. Za mistrovský kousek, jak jiní hodnotí, to ani náhodou nepovažuji, a předpokládám, že do týdne si na film ani nevzpomenu.

plakát

Ambulance (2022) 

Panebože to je kravina

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Zajimava nemecka tvorba, spolu s Dark, to lepsi za posledni dobu.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Jednoznacne nejlepsi tvorba za posledni dobu. Klobouk dolu Ceske televizi.

plakát

Magická hlubina (1988) 

Jsou filmy, které mohu vidět opakovaně a tohle je jeden z nich.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Je mi líto, Štáfka a Kozuba mám rád, ale tady to nějak nefunguje. Přijde mi to dost amaterský, jako kdyby partička přátel natočila home video přes víkend na chajdě. Scénář jen tak na hrubo a pak se uvidi. Magnusek je rád, že je rád, ale vyloženě neruší, spíše to celý drží po hromadě. No nic, asi jsem čekal víc, od youtuberů, že?

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Tenhle potenciál byl promarněn, škoda. Víc tajemna, promakat příběh.

plakát

Joker (2019) 

Joker je vynikájící socíální drama, je to o nějakém chlápkovi, co chodil do práce a má nemoc. Znám pár dalších obdobných filmů o chlápkovi a to je všechno. Phoenix krásným přirozeným způsobem vložil do snímku maximum a povedlo se to. Na nejlepší film to u mě ale není, ale co musím zmínit, je moje přítelkyně, která 20 let po každym filmu, řekla, ale jó, šlo to. A po Jokerovi jsem čekal to samé a ono ne, ona řekla, to byl pěkný film, mě se to moc líbilo.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Terminátor to je pojem, hltali jsme jedničku, dvojka byla nejlepší, dál bohužel nejsem schopen říci co bylo ve trojce a ona byla prej nějaká čtyřka? Z toho bohužel mě neutkvělo nic. No a takhle podobně to dopadne s tímto dílem, nevím kolikátým, temný osud nebo tak něco, už nevím. Takže herci ok, Arnold dobrej, ale vše už jsme viděli. Chlapi chybí Vám nápad, prostě trošičku promakat scénář. 50%

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Krásnej život dvou kámošů co jen tak proplouvají životem. Frajer Pitt má o trošku lepší roli než Leo, ale oba si to dávaj jako prase, hereckej koncert. Scén jako s Brucelem nebo na ranči mohlo bejt víc, ale to je přesně ten Tarantíno, mrtě scén jen tak navnadil, že už se bude něco dít a vono nic. Pěkně se na to koukalo, dneska jsem si taky zapálil cigáro když jsem opravoval anténu. No a Margot v 911, jó, tak to potěší. Výbroný káry a muzika až videoklipovité záběry, prostě zlatá pohoda 70-tých let.