Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ako celok to nebolo zlé, ale z každého uhla pohľadu v mojich očiach tomu chýbalo niečo k dokonalosti. Málo thrilleru, málo napätia, páchateľ, ktorého nám štyri a pol časti neukážu, nám nakoniec ponúkne ľahko rozmotateľný príbeh. Ako malé klbko vlny, ľahko sa dostanete k jeho jadru. Navyše, aj ten názov vám od úvodu všeličo napovie. Nesympatické herecké obsadenie, policajtka Aida ma rozčuľovala. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Možná asi nechápu z čeho jsou tady ty lidi tak nadšený,že tomu dávají tolik, myslím,že kdyby se to sestříhalo do dvou hodin filmu tak je to super thriller, ale tohle mě místy uspávalo, nudně utahané čekal jsem že se to rozjede nějakým způsobem, ale nic se nerozjelo možná dobrý počin, ale nijak převratně natočený. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Vlastně nebyla to špatná série, SPOILER (Možné vyzrazení děje!!!!)........ Za mě si šlo jen špatně udělat nějaký vztah s jakoukoliv postavou, nešlo tolik soucitit ani s dětmi ani s většinou postav, jediný s kým se trochu dokážete navázat vazbu je Lena. Držet rodinu na tom místě, místo toho aby s nimi normálně žil no dobře no, tak jinak by asi nevznikla série, ale i tak... Co mě štve je ze tam jako toho zaporáka dali člověka, který se prakticky za sérii ukáže až na konci a nemá žádnou sebemenší souvislost s postavami či tak, takže vás odhalení prostě nezasahne (nemá proč). Teď při psaní mi dochází že možná mi bylo ještě líto toho chlapce, jeho sestra tedy "Milé dítě" ho dle mě dost psychicky "týralo" svým jakýmsi způsobem a bylo vidět tedy, alespoň dle mého že vnímal trochu co se okolo něj dělo... No alespoň že nakonec se nechal přemluvit babičkou a pak si našel i kamaráda. Zkrátka jednou se podívat super, ale vícekrát není třeba zas tak epic to nebylo. 7/10 ()

AnnalieseK 

všechny recenze uživatele

Zajímavou zápletku zkazilo celkové provedení a hlavně nespočet hloupých rozhodnutí jednotlivých postav. První dva, tři díly byly fajn a minisérie vypadala celkem nadějně, ale pak se děj začal neskutečně protahovat nekonečnými nudnými dialogy, které mě neustále odtrhávaly od vtažení do hlavní dějové linky a celkové atmosféry, kterou to mohlo mít. Konec mi přišel absurdní - nezavolat policii, raději vše řešit sama, nezavolat zálohy, když by byly potřeba, raději vše řešit sám; prostě proč?! A nakonec celkové rozuzlení, na které čekám šest dílů, je vysvětleno jen tak ledabyle a spousta otázek a myšlenek, které během jednotlivých dílů padly, zůstávají stále nevysvětleny. Když to shrnu, tak tato minisérie rozhodně nic nového nepřinesla. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Kvalitní německá TV. Těch 6 dílů není ani málo ani moc. Je to povětšinou dobře zahrané. Má to parádní kameru.. V úplném finiši možná všechny motivy nezapadly do sebe tak efektně a přirozeně jak by asi tvůrci chtěli, ale na tom rozuzlení to celé naštěstí nestojí. Psychologicky mi to přišlo relativně věrohodné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Autorka predlohy Romy Hausmann sa podieľala priamo na tvorbe seriálu, aby bol pripravený podľa jej pôvodných predstáv. Ona sama uviedla, že príbeh je inšpirovaný únosom Nataschy Kampusch, o ktorom bol natočený napríklad film 3096 dní (2013). (Arsenal83)
  • Počas prvých dvoch týždňov vydania bol seriál na Netflixe najsledovanejším seriálom v neanglickom jazyku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama