Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (443)

plakát

Absolvent (1967) 

Strašně milý film s úžasnou hudbou!

plakát

Agora (2009) 

I přes skvělé zpracování je Agora filmem bez emocí, který se mě ničím nedotkl a chybělo mu opravdu hodně z toho, co Amenábar dokázal dát třeba do Hlasu moře.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Čekala jsem pitomost, ale opravdu milé převapení.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Mám pocit, že takhle to vždycky vypadá, když se Češi snaží o umění. Forma se mi líbí moc, jenomže tady nad obsahem nejen zvítězila, ale žádný obsah se ve filmu vlastně neobjevil. Škoda.

plakát

Amadeus (1984) 

Jeden z opravdu mála filmů, kterému český dabing neuškodil.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nevím no, příběh o roztomilé hloupoučké dívence je trochu... moc jako z pohádky? Nedotkl se mě ani film, ani vámi opěvovaná Audrey, tady mi připadá spíš retardovaná.

plakát

Americký zločin (2007) 

Film, ve kterém ani tolik nezáleží na kvalitě zpracování (která tu ale nepochybně je) jako na obludnosti příběhu a na tom, že se něco tak strašněho mohlo a může stát.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Nemá to kouzlo starých českých pohádek, to by ani nebylo možné s dnešní technikou a vším, co k tomu patří. Ale jinak celkem milá pohádka, na naše poměry vážně ujde.

plakát

Angel Heart (1987) 

Mickey Rourke je tady naprosto skvělý. Přiznám se, že zpočátku mě film moc nebavil, ale závěr a zápletka jsou geniální. Některé záběry, třeba scéna s krví prosakující stropem, kostel... To dělá ten film parkerovsky jedinečným. Výborná hudba, kamera, režie. A De Niro jako Louis Cyphre.