Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (443)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) odpad!

Ten člověk je nevychovanej buran. Nevím, proč vůbec v televizi má nějakej kuchař prostor, ale tohle, tohle je fakt moc.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) odpad!

Nemyslím, že ztrapňovat se skoro 3 hodiny v kuse je vtipný.

plakát

Český mír (2010) 

Dokonalá ukázka blbosti tohoto národa. Někdy se za lidi stydím, ale aby to trvalo téměř celý film, to se mi asi ještě nestalo. Doufám, že nikoho nenapadne dělat v budoucnu referendum o čemkoli.

plakát

Odcházení (2010) (divadelní záznam) 

Ač nejsem vůbec fanoušek Havla, tahle hra předčila veškerá má očekávání. Zajímavé myšlenky, skvělé herecké výkony a smutná absurdita, která je možná reálnější než kdejaká realistická hra. A patos? Co jiného víc patří do divadla?

plakát

Americký zločin (2007) 

Film, ve kterém ani tolik nezáleží na kvalitě zpracování (která tu ale nepochybně je) jako na obludnosti příběhu a na tom, že se něco tak strašněho mohlo a může stát.

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Objektivně a bez emocí se na 40 let zločinu dívat nelze. Tenhle seriál to nedělá a opravdu podařené herecké výkony spolu s příběhem, na který by se měl podívat každý zastánce dřívějších dob, ho řadí mezi nejlepší české počiny posledních let.

plakát

Vejdi do prázdna (2009) 

Tenhle film na mě v mnoha ohledech zapůsobil, přesto mám těsně po jeho zhlédnutí spíše pocit prvoplánového šokování, o které se režisér snažil, a které často buď muselo zhnusit nebo nudit. Skvělé, zajímavě provokující vizuální zpracování a opravdu slibný začátek, který mě doslova pohltil, bohužel shodila nudná druhá polovina, zbytečně natahovaná. Důkaz toho, jak dlouhý může snímek být, přestože nemá žádný pořádný příběh. Přesto ale stojí za vidění.

plakát

Sunset Strip (2000) 

Doba, ve který bych chtěla žít.

plakát

Agora (2009) 

I přes skvělé zpracování je Agora filmem bez emocí, který se mě ničím nedotkl a chybělo mu opravdu hodně z toho, co Amenábar dokázal dát třeba do Hlasu moře.