Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Rezistence (2015) 

Dobře zpracované pokračování prvního dílu.

plakát

Mstitelé (1998) 

Jako člověk, co viděl alespoň něco z původního seriálu jsem příjemně překvapen. Tento film jsem zhlédl více než třikrát a stále v něm nycházím něco nového. Ralph Fiennes byl pro roli "standartního britského gentlemana" jedinou pravou volbou a v kombinaci s Umou Thurman tvořili hezký "Bondoidní" tým, který se film v tomto pojetí dle mého názoru snažil lehce parodovat.

plakát

Iron Sky (2012) 

5* je možná přehodnocené, ale jen za úsilí tvůrců si je tento film zaslouží. Není možné tento film hodnotit, pokud ho člověk neviděl až do konce, neboť není jednostranně zaměřen pro nacisty ani pro Ameriku (což je právě na konci hezky vidět). Pokud člověk skutečně dokouká film a dokáže se prodrat povrchem několika laciných gagů, má film i lehký filosofický podtext. Jelikož jsem tuto produkci sledoval od jejího začátku a přes Wreckamovie jsem se na ní i lehce podílel, dokážu ocenit náročnost a propracovanost (i přes jistý počet chyb) celého filmu. Proto přiděluji *****

plakát

Jesus Christ Superstar (2000) (TV film) 

Vkusně zpracované dílo. Oproti původní verzi emotivnější, ale ne tolik aby to vadilo celkovému dojmu. Dle mého soudu nemohli vybrat jako Jidáše nikoho lopšího, než Jerome Pradona. Nikdo už nedokáže tuto roli zazpívat lépe. Celý výkon mi také víc připomíná ono přízvisko "rocková opera". Původní verzi bych označil spíše bluesovou, místy jazzovou a jednou dokonce swingovou (King Herod's song) operou, ale nikoliv rockovou.

plakát

Den konce světa (2005) (TV film) 

Bylo to místy přehnané a byly tam některé katastrofy, které bych do takovéhoto filmu zařadil radši než třeba chřipku (např. supervulkán), je to film, který si získal mojí úctu. Existuje-li někde na světě film s podobným tématem a kvalitou předčí tento, rád bych ho viděl.

plakát

Dobrodružství kriminalistiky (1989) (seriál) 

Pro nadšence forensních technik nepostradatelný pohled do zákulisí vzniku různých metod tohoto vědního oboru.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Z bohatého arzenálu lékařských seriálů bezesporu ten nejlepší. Hlavní hrdina dokáže rozesmát snad každého svou neustálou arogancí a neuznáváním standardních pravidel bontonu.