Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Absolutní nula (2006) (TV film) odpad!

Nevím, ale tohle se hodně vymyká fyzikálním zákonům. Rozhodně kdyby měla nastat doba ledová, tak určitě to nebude -273,15°C a už opravdu ne za 4 hodiny.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Příběh hodně zajímavý a konečně vánoční pohádka na čt 1, kterou jsem si mohl užít. Byl bych ochotný i dát 4 hvězdičky, bohužel jednou hvězdičku jsem musel strhnout kvůli Gabriele Osvaldové, která mě rozčilovala už v 1. díle a připomínala protivnou učitelku ze základní školy a pro tyto filmy se vůbec nehodila a Vojtěcha Dyka, který se mi ovšem jako herec nehodil nikde a naštěstí zde tenhle film nezničil (i když na jeho roli mohli obsadit někoho jiného, protože ve většině filmech působí opravdu jako namyšlený fracek).

plakát

Avantasia - The Flying Opera, Around The World In 20 Days (2011) (koncert) 

Výborný koncert, výborná nahrávka, výborní hosté, výborný track list. I na DVD je to úžasný koncert. Jedinou výhradu co bych měl je ta, že tam chybí Michael Kiske, host který se na Avantasii vyskytoval nejvíce ovšem nijak to nemění můj názor na hodnocení.

plakát

Comeback - Rozzvod (2009) (epizoda) 

"Sašo! Ty ses nepřezula!? Ozzák tě zabije." :D

plakát

Comeback - Zlatá rybka (2008) (epizoda) 

Ten díl je hodně humorný, ale bohužel tu jedničku jsem musel ubrat, protože té morbidnosti tam bylo na můj vkus fakt docela hodně.

plakát

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 

Myslím, že výměna herců měla proběhnout maximálně u Grega, Mannyho a Rowleyho, u těch bych to pochopil. Rodiče a Rodrick mohli být hrání původními herci. Jinak příběh nebyl až tak tragický, ale bohužel za nevhodné obsazení herců hlavně u Rodricka jsem tu jednu hvězdu ztrhnout musel.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Tento díl je rozhodně nejslabší díl z celé série "Doby ledové". Je docela vidět, že tvůrcům dochází nápady. Nechápu proč do takového animovaného filmu vkládali téma "výročí svatby/setkání" tyto části mi připadají kolikrát i trapné, nezáživné a zbytečné, když znám spoustu lidí co naprosto toto ignorují. Hodně zklamal Scrat, tentokrát mi kolikrát přišlo, že ta veverka je tam na obtíž, protože dost scén bylo zbytečně nudných. Dále nechápu proč tvůrci přidávali postavu Juliana, který mi přišel, že ději hodně přitížil a to nebudu vůbec zmiňovat Geotopii. Celkově už doufám, že další pokračování Doby ledové nebude, jelikož si osobně myslím, že 4 díl byl konečná hranice.

plakát

Heavy Trip (2018) 

Musím říct, že přesně takovou komedii jsem dlouho vyhledával. Ačkoliv moje oblast zájmu se točí spíše okolo kapel typu Avantasia, či Powerwolf, tak i mě tato komedie dokázala pobavit, jelikož se mi líbilo nejvíc to, že metal nepropagují typickým způsobem Metallicou, či Linkin Park, ale ukázala jiné kapely typu Canibal Corpse, Sodom (hlavně na tričkách), jelikož to působí opravdu přirozenějším dojmem než výše zmíněným mainstreamové kapely, i když uznávám, že ne každá metalová kapela má tendenci vykopávat rakve 😂😂