Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Lotrando a Zubejda (1996) 

Dobrá logika - vykácet jen tak kvůli jedné princezně celý les, aby se princezna odstěhovala někam jinam... Nejsem ekoterorista, ale tohle mě jako milovníkovi přírody extrémně vadí.

plakát

Yes Man (2008) 

Neslané, snadno předpovídatelné a málo vtipné.

plakát

Heavy Trip (2018) 

Musím říct, že přesně takovou komedii jsem dlouho vyhledával. Ačkoliv moje oblast zájmu se točí spíše okolo kapel typu Avantasia, či Powerwolf, tak i mě tato komedie dokázala pobavit, jelikož se mi líbilo nejvíc to, že metal nepropagují typickým způsobem Metallicou, či Linkin Park, ale ukázala jiné kapely typu Canibal Corpse, Sodom (hlavně na tričkách), jelikož to působí opravdu přirozenějším dojmem než výše zmíněným mainstreamové kapely, i když uznávám, že ne každá metalová kapela má tendenci vykopávat rakve 😂😂

plakát

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 

Myslím, že výměna herců měla proběhnout maximálně u Grega, Mannyho a Rowleyho, u těch bych to pochopil. Rodiče a Rodrick mohli být hrání původními herci. Jinak příběh nebyl až tak tragický, ale bohužel za nevhodné obsazení herců hlavně u Rodricka jsem tu jednu hvězdu ztrhnout musel.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Příběh hodně zajímavý a konečně vánoční pohádka na čt 1, kterou jsem si mohl užít. Byl bych ochotný i dát 4 hvězdičky, bohužel jednou hvězdičku jsem musel strhnout kvůli Gabriele Osvaldové, která mě rozčilovala už v 1. díle a připomínala protivnou učitelku ze základní školy a pro tyto filmy se vůbec nehodila a Vojtěcha Dyka, který se mi ovšem jako herec nehodil nikde a naštěstí zde tenhle film nezničil (i když na jeho roli mohli obsadit někoho jiného, protože ve většině filmech působí opravdu jako namyšlený fracek).

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Mám pocit, že si herci udělali jen zaplacenou dovolenou u moře a jenom něco málo zahráli. Opravdu hnusný odpad.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Abych byl upřímný od tohoto filmu jsem od dílu "Síla se probouzí" čekal míň. Ovšem jsem rád, že jsem se mýlil. Několik překvapivých momentů a mírné prohloubení do mysli síly a příběhu, který narozdíl od předchozí dílu úplně nekopíroval minulé. Celkově za to je vidět, že děj trochu nabírá na obrátkách a jsem zvědav jak na něj návaže závěrečný díl této trilogie.

plakát

Avantasia - The Flying Opera, Around The World In 20 Days (2011) (koncert) 

Výborný koncert, výborná nahrávka, výborní hosté, výborný track list. I na DVD je to úžasný koncert. Jedinou výhradu co bych měl je ta, že tam chybí Michael Kiske, host který se na Avantasii vyskytoval nejvíce ovšem nijak to nemění můj názor na hodnocení.