Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (130)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Je krásné, jak jim ve vesmíru všechno vesele hoří. Asi tam už konečně přivezli kyslík. Už se astronauti nebudou muset tahat se skafandry :-) Hrdinka ve volném vesmíru nejen, že nezmrzla, ale dolevitovala ke dveřím, které otevřeli, nevycuclo je to i se vzduchem ven, ale v pohodě je za ní i zavřeli. To samé, když rozpůlili křižníkem nepřátelskou loď, pobíhali si tam po hangáru, znovu všude oheň, protože je cool, nebo jak jim ve volném vesmíru funguje pozemská gravitace - k bombardování lodi cizáků přilétnou nad ní a doslova shodí bomby z bombardéru. Žádné moderní zbraně, na co, upraví se fyzické zákony a hurá na ně :-) Vážně to bylo natáčené v téhle době? Anebo režiséra rozmrazili z 70-ti letého spánku, který neví nic o fyzice a astronomii? Výběr herce pro Darth Vadera je také žalostný... Celý film bych ohodnotil asi takto - Ach jo :-(

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

režisér se zřejmě rád vyžívá ve velmi dlouhých, nudných pasážích, kdy herec dlouze přemýšlí, něco si prohlíží, nebo leží na zemi a kouká. Film s velmi pomalým spádem, s drobnými akcemi je dobrý recept na večerní uspání.

plakát

Na férovku, pane učiteli (2017) 

Ještě teď mi zvoní v uších z uječeného Charlieho Daye. Nevím co bylo horší, jestli scénář, nebo herecké výkony

plakát

Chatrč (2017) 

Zajímavé číst některé negativní komentáře. Tito lidé jsou neodlučně pohlceni Matrixem a nevidí nic jiného. Samozřejmě, že také nevěřím na tu jejich "trojku", protože vše je jednota, ale ve filmu šlo o jeho vlastní znázornění v mysli - a tak, aby to byl on schopen přijmout a pochopit. Každý z nás by měl setkání s Universem asi jiné, krom těch, kteří stále věří tomu, že svět jsou jen prachy a věci, které si za ně koupí.

plakát

Mumie (2017) 

Špatná režie a chudák Annabelle Wallis měla ve scénáři napsáno, že v celém filmu smí říkat jen "Nick", nic jiného vlastně ani neřekla.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Opět podobné jako u Promethea - výzkumníci a vědci se chovají naprosto hloupě, naprosto nelogicky a bezohledně. Vstup na cizí planetu jen s pistolkama, jako Chuck Norris, bez skafandru a bez předchozího průzkumu? A pak se znovu diví a znovu hloupě riskují a prohrají vše - přes 2.000 životů osadníků, kvůli egu pilota a hrstce z velení? Scénář je znovu opravdu velmi špatný a sráží práci všech ostatních. R. Scott má skvělý cit a potenciál, ale nerozumím, proč se 2x po sobě upsal k naprosto stejnému scénářskému propadáku?

plakát

John Wick 2 (2017) 

Podobné jako u prvního dílu - pravidla a prostředí jsou skvělé, ale bojové scény mě tolik nezaujaly. Škoda, že nevyužil umění, které se naučil pro film Matrix, nebo Muž Taiči. Proti Jet Li, nebo Donnie Yen by moc šancí v boji neměl...

plakát

John Wick (2014) 

Pravidla a prostředí je skvělé, ale bojové scény mě tolik nezaujaly. Škoda, že nevyužil umění, které se naučil pro film Matrix, nebo Muž Taiči. Proti Jet Li, nebo Donnie Yen by moc šancí v boji neměl...

plakát

Doupě (2014) 

Nachápu, proč se David Belle pouštěl do znovu natočení svého úspěšného Okrsku 13 (Banlieue 13) a navíc dovolit ho takhle úplně zmršit? Scénář je výsměch původnímu filmu, bojové scény panické - viz Paul Walker a David Belle ve společném boji u rakety, z mafiána nakonec udělali dobráka, protože jednoho taťku nezabil, ale že střílel během filmu - v pohodě.