Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (362)

plakát

Labyrint - Série 2 (2017) (série) 

Ze začátku trochu pomalejší rozjezd, tak jsem si říkala, že první série byla přece jen lepší.Ke konci už více dílů stálo za to a bylo to fajn, takže za mě spokojenost.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Ono to zase tak špatné nebylo, některé díly byly lepší a dokonce i vtipné, některé slabší.Samozřejmě Suchánek, Nárožný,Abrhám tomu dodávali trochu šmrnc.Akorát ten trapný rep černého Luďka by tam nemusel být.Jou...jou....

plakát

47 metrů (2017) 

No není lepší nápad, než se s cizíma lidma vydat na akci - spusť mě v kleci dolů mezi žraloky, abych si dokázala že přece já nejsem tak nudná, kdyby to viděl ten můj chlap....určitě by mě nenechal.Bylo to docela fajn, akorát věčné ječení na dně oceánu, by mi lezlo na nervy.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Na Alenku jsem se těšila, možnost vidět v 3D kině byla lákavá.Bylo to celkem pěkné, ale znova bych se na to už určitě nepodívala.Jednička byl o hodně lepší, tohle už bylo trochu slabší.

plakát

Anthropoid (2016) 

No jo ....Velká Británie, Frantíci, Česko a Geislerová a angličtina, co tahá za uši až je to k smíchu.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Určitě příjemná komedie, super Ondřej Vetchý i Miroslav Táborský.Taková fajn jednohubka.

plakát

Biřmování (2016) 

Tak to byl asi nejlepší film o ukradeném nářadí, co jsem kdy viděla.Spíše trochu drama, než komedie.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

Kdo nechce být zklamán, ať se raději nedívá.Původní Záhada Blair witch ve mě ještě dokázala vyvolat nějakou tu atmosféru, dokonce i dvojka.Tady to máme do třetice opět to samé, bohužel už trochu ohrané.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Nápad o životě potravin je sice opravdu dobrý, ale infantilní humor pro puberťáky,kteří se smějí každému sprostému slovu, to je přesně tady ono.Takže, až se na to bude dívat parta nevyzrálých párků, možná to zapůsobí, jinak ale opravdu ne.Co se týče konce, tak to je opravdu primitivní ! Děti, bavte se.

plakát

Centrální inteligence (2016) 

Docela příjemná, zábavná komedie...hned mi dva oblíbenci Dwayne Jonson a Jason Bateman.Kdyby tam nehrál Dwayne, nejspíše bych hodnocení snížila.