Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (362)

plakát

Život podle Dana (2007) 

Pohodová, romantická komedie na večer :-) Sem tam i vtipné momenty, sympatický Dan (Steve), tak nějak z toho sršela pohodovost.

plakát

Doktorka Fosterová (2015) (seriál) 

Tak tady můžu říct jen WOW ! Tohle byla pecka nastřelená od začátku až do konce.Musela jsem hned zhltnout všech 5.dílů, protože mě to nenechalo na pokoji.Úspěšná doktorka Gemma, která zjistí že její manžel jí je nejspíše nevěrný, neboť si jako každá správná žena všímá detailů, na které muži kašlou.Dokonale rozebraná psychika a pocity, myslím že v tomhle filmu se každý z nás tak trochu vidí.Musím říct, že jsem to prožívala skoro s ní, akorát bych narozdíl od ní nezachovala tak chladnou hlavu, všechna čest.Nakonec se vyplatilo.A bylo to opravdu excelentní.Kam čert nemůže, tam nastrčí ženu a nejlépe zrazenou ženu, to jsou pak divy.Výborné a kdyby to šlo dám těch hvězdiček klidně šest !

plakát

Démon (2015) 

Divná atmosféra, ale nic moc.U tohohle filmu se opít a probudit tak démona v sobě.

plakát

Holidays (2016) 

První povídka o zamilované holce do trenéra, nic zvláštního.Druhá o hadovi a ďábelské holčičce, jejichž úsměv by nejspíše znervozňoval -nudná a o ničem.Jsme u třetí povídky Velikonoce a zajíček, co chodí a nikdo ho nikdy nespatřil.Upřímně spatřit takového tak spíše puknu smíchy, než strachem.Nic co by zaujalo. Čtvrtá, no je to ale smůla když při každém sexu otěhotníte i s dvěma kondomy a tak je třeba se vydat za jinou medicínou na doporučení, tam se nechat zfetovat a odrodit " cosi " co při každém přerušeném těhotenství se vracelo čím dál silnější.Pátá povídka, co by den otců.Holka bude hledat svého otce pomocí pásky, kterou pro ní namluvil.Pro mě bohužel další nuda s nudným koncem o ničem.Šestá povídka Halloween, coury daly za vyučenou svému courákovi.Hold, pokud nechceš zažít peklo nedávej spolu tři ženy na jeden pokoj.Sedmá povídka, Vánoce ..musím říct, že tyhle brýle bych taky brala, ale jinak nic moc.Osmá Silvestr, povídka která mě ze všech nejvíce pozitivně překvapila.Jinak to bylo dohromady takové nemastné, neslané a nestrašidelné a nevtipné.Myslím, že se dalo vytěžit mnohem více.

plakát

Kopačky (2008) 

Příjemná komedie, které mě bavila po celou dobu.Pár vtipných momentů a hezké prostředí Havaje.

plakát

Valkýra (2008) 

Kdo nechápe Wágnera, nechápe národní socialismus.Tom Cruise, co by Stauffenberg a docela mu to slušelo.

plakát

47 metrů (2017) 

No není lepší nápad, než se s cizíma lidma vydat na akci - spusť mě v kleci dolů mezi žraloky, abych si dokázala že přece já nejsem tak nudná, kdyby to viděl ten můj chlap....určitě by mě nenechal.Bylo to docela fajn, akorát věčné ječení na dně oceánu, by mi lezlo na nervy.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Bylo to hezké a bylo to fajn, ne že by to byl ten nejlepší animák, ale hezky uděláno.Párkrát se člověk i zasmál.Hold, kdo vi co ti naši mazlíčci dělají.

plakát

Vždy připraven! (2010) 

Bylo to sympatické a docela pobavilo, slušná road movie.