Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (106)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

skvely serial, prepracovane postavy aj dejove linie ale po case trochu omrzi. v siedmej serii som si uz hovorila nech to skonci a najde sa ta povestna matka ....

plakát

OBAN - nebeské lodě (2006) (seriál) 

nezabudnutelny serial mojho detstva :) japonsko francuzska spolupraca skvelo funguje. skvely pribeh aj prevedenie :)

plakát

Poslední jednorožec (1982) 

toto je prava nefalsovana rozpravka pre deti :) ziadna sracka od disneyho... perfektny pribech, dokonala hudba a graficke prevedenie tak dobre ze aj niektore dnesne filmy sa mozu schovat. milujem tento film aj po rokoch

plakát

Král Šamanů (2001) (seriál) 

tento serial som ako decko milovala :D len skoda ze na jetixe chodil cenzurovany, takze polka krvavych scen sa k ceskemu a slovenskemu divakovi vobec nedostala.

plakát

Slova (2012) 

jedna hviezda za Jeremyho Ironsa, dalsia za hudbu, a ostatne tri za kazdu dejovu liniu a ich celkovy dojem :)

plakát

Dobre vedieť! (2016) (pořad) 

po zhliadnuti ceskej verzie s nazvom "kdo to vi?" som zhodnotila ze nasa je naozaj dobra kedze cesi nas komplet vykradaju este aj otazky a dokrutky maju nase a nas vedator karol je top zatial co ich vedec je uplne trapny a ich moderator sa na naseho Rasta ani nehrabe. nie niesom zaujata. mna tato sutaz bavi a jednoducho sa na nej da dobre zasmiat. len tak dalej :)

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) 

kedysi som to pozeravala a bolo to vtipne. dnes uz to nepozeram ale ta relacia stale bezi a uz len za to si zasluzi 4 hviezdy.

plakát

Světová válka Z (2013) 

je to taka soft zalezitost ktora ma sice nelogicky scenar ale je pomerne zaujimava a zabavna a v konecnom dosledku skoncila lepsie ako Resident evil(4,5) alebo nelogicke a nudne After earth.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

no ja som sa v kine dobre zasmiala :D podla mna podarene pokracovanie :)

plakát

Nevědomí (2013) 

Prečítala som si všetky "odpad" komentáre a súhlasím s nimi ze film miestami stráca logiku. Cez to všetko ale dám 4 hviezdy za dobrý vizuál, hudbu a podľa mňa dobrý nápad, ktorý nebol možno úplne dobre prevedený ale aj tak to ako celok celkom slušne funguje. Od režiséra pokračovania TRONa som nečakala absolútne nič, pretože TRON bola totálna sračka, ale tento film je vo všetkých smeroch lepší a keby som vypla mozog tak by to bolo aj na 5 hviezd. Za nelogickost a hrozny gycovity zaver, jedna hviezda dolu.