Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Spokojenost na všech frontách a smutek,že to tak rychle uteklo. Miluju černější humor s akcí i trochou psychologie a dějovými zvraty.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Tereza Kopáčová prostě umí. Dojemné,pravdivé a uvěřitelné. Jediná výtka: svou fotku za výlohou bych neničila.

plakát

Bažina - Milénium (2023) (série) 

Děsivé prostředí,které vzniklo jako následek komunistické doby,kdy se lidé naučili podvádět a lhát. Ne, že by to lidstvo neumělo,ale kdo prožil sedmdesáté léta ten mě pochopí. Ještě teď mě z této řady mrazí.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Všechno už tady napsali ostatní,tak já jen dodám: miluju Javiera a Stellana.

plakát

Criminal: Velká Británie (2019) (seriál) 

Vytvořit v jedné místnosti napětí,které by se dalo krájet toť výkon hodný mistra.

plakát

Kluk spolkne vesmír (2024) (seriál) 

Vyprávění očima dítěte,které to nemá opravdu jednoduché. Přesto je to milé a chvílemi něžné. Pochopíme,že je to velmi silná osobnost,kterou krušné chvíle nezlomily.

plakát

1670 (2023) (seriál) 

Povedený počin s prvky útočení do vlastních řad, což velmi oceňuji. Myslím,že není jednoduché natočit něco co sedne divákovi ve všech směrech. Klobouk dolů.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Děsivý scénář,který jak všichni víme se může vyplnit. Vím,že někteří zdejší kritici čekají na konci filmu vysvětlení,ale máme -li mít stejné pocity jako postavy filmu nemůžeme se nic dovědět protože oni se také nic nedozví. Jednotlivé postavy jsou zobrazeny velmi pravdivě a odrážejí skutečné myšlení lidí dnešního moderního světa. Rozmazlená dcera muže z vyšších vrstev, pracující matka,která nenávidí lidi,ale přitom si sama uvědomuje,že všem lže, je aby vydělala peníze. Profesor,který je tak nepraktický,že již bez navigace není schopen jízdy autem. Zvířata ,která jsou vždy instinktem varována dopředu. Tak si jen všichni držme palce.

plakát

Sladký domove! - Série 2 (2023) (série) 

Z první řady přežilo jen pár a lidé žijí v kruté době už asi rok. Dál bojují o holé životy a při přeměně v monstra dochází ke změnám asi jako se měnil covid. Druhá řada se odehrává v širším prostředí celého města a taky uvidíme různé druhy monster,které mají také odlišné chování.

plakát

Slovo (2022) 

Skvělé herecké výkony,velmi uvěřitelné. Postava manželky hlavního protagonisty se jeví až nesnesitelná,ale zároveň dokáže podpořit manžela tak,že chápe jeho postoje a je schopná nést s ním následky,které jí a rodině obrátí život naruby. Snaží se mít věci pod kontrolou protože si prošla v životě těžkým obdobím a naučila se bojovat s každou situací. Obdivuji a skláním se před takovými lidmi.