Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (812)

plakát

Docent (2023) (seriál) 

No, nemyslím si,že postavy v této minisérii jsou nereálné. Právě naopak. Myslím,že ve skutečnosti jsou ještě daleko děsivější. Od dob rady Vacátka totiž uplynula již dlouhá doba. Tam ještě chování policie korespondovalo s vychováním ,myslím vychováním ke slušnosti. Potom nastala doba temna komunistické zvůle a tam se policisté učili jak urážet a ponižovat. A tím nechci práci kriminalistů v té době podceňovat,ale bohužel přece jenom byli někým řízeni. A dnes je to napůl. Ti, kteří umí balancovat mezi slušným chováním a mocí. Bohužel doba přinesla také spoustu nových stresů v podobě nových a nových papírů a nesmyslných hlášení a to nepřispívá ke klidu a rozvážnosti ve vztazích na pracovišti.

plakát

Lockwood a spol. (2023) (seriál) 

Zajímavé, koukatelné,ale pro mě málo hororové.

plakát

Modrá až na kost (2021) (seriál) 

Syrová podívaná bez sladkobolného či šťastného konce. To můžu.

plakát

Sláva (2022) (seriál) 

Šikana není určitě nic nového,ale v tomto seriálu je dost krutá a pro mě až neuvěřitelná. Je - li tato krutost tolerována celou školou je zřejmě tolerována i společností a to je dost závažný problém.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Úžasně autentické prostředí vojenské základny s ponurou atmosférou a překvapivým koncem.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

Nejsem odborníkem na fantasy,ale zajímá mě vše co udrží mou pozornost. Nepočítám u tohoto žánru s hloubkou postav a myslím,že to není záměrem. A pak mě vcelku uspokojuje když konec není zalitý sluncem.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Není to můj šálek kávy,ale celkem jsem se nenudila a vydržela do konce. Nevím sice, proč musí být v poslední době filmy tak dlouhé když současné generaci se udržení pozornosti rapidně zkracuje.

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Vcelku překvapivě uvěřitelné dialogy. Velmi dobré herecké výkony. Žádné straně se nenadržuje,alespoň dle mého názoru. A vina je na obou stranách. Testosteron v 18 letech je špatně zvladatelný. Je mi však jasné,že autorka chce téma k diskuzi.

plakát

Zádrhel - Série 3 (2019) (série) 

Konec mě uspokojil. Prostě a jednoduše nechejte některé věci na přírodě,ona ví co dělá. Vcelku drama,které předkládá odvěký sen člověka po znovuzrození. Třeba se to již děje.

plakát

Zádrhel - Série 2 (2017) (série) 

Jak se již dalo očekávat ani v druhé sérii se nic podstatného nedozvíme. Věci se komplikují a žádná odpověď. No dobrá,počkáme tedy na třetí řadu.