Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (74)

ER 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme opět akční "scifi", kdy 45kg dívka to nandá všem okolo. OK, naštěstí to je koukatelné, choreografie bojových scén ucházející, děj a zápletka taky. Bohužel tu ale jsou snad všechny klišé akčně kriminálního žánru. Naštěstí to srovnává dobrá atmosféra, která má správnou gradaci až do finále. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pokud by mi bylo patnáct, neměl bych už něco nakoukáno a za vrchol seriálové produkce bych považoval jihokorejskou provenienci, propadnu zřejmě akutnímu nadšení. Silná stránka jsou bezesporu kontaktní fighty a skvělý soundtrack. Velkou slabinou jsou policení "zátahy". Místo SWOTky tam naběhnou děcka ve vestách s pistolkami a nulovou taktikou a logistikou. Cílovka jsou mladší diváci. Takže asi lze odpustit nerealistický věk detektivů i většinu dalších nesmyslů, vč. nezničitelnosti soupeřů při boji. Hlavní hrdinka seriál táhne. Škoda že i další postavy nedostaly více prostoru a fungují spíš jen jako figurky na šachovnici příběhu o velké cestě za pomstou. Dramatický oblouk se uzavřel. Dvojka asi nebude. Škoda. Dvě hvězdy za So-hee Han, třetí za choreografii a čtvrtá za soundtrack. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak za mě jasno, tohle je pro mě seriál roku 2021. Srovnání s Volavkou nebo The Departed je samozřejmě nabíledni, ale imho se jedná o naprosto odlišný počin, kterej si zaslouží s Volavkou nebejt spojovanej. V principu se totiž My Name od Volavky liší dost výrazně a kdyby neměl námět v tom, že se jedna postava infiltrovala někam, vlastně by to nemělo ani nic moc společnýho. Co dělá My Name pro mě nejlepší počin, co jsem z roku 2021 na malý obrazovce viděl (pozor! Zatím nezhlédnuto Cobra Kai!) je ten korejskej přístup, kterej v jednadvacátým století západní společnosti tak strašně chybí. Rozšířím tenhle žblecht později. ______ So-hee má světovej potenciál, třeba jí Netflix otevře dveře dál. ________ Perfektní soundtrack! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další výborná jihokorejská záležitost,která se sice neuchytí ve světlech reflektorů mainstreamu jako třeba Squid Game,na kvalitě jí to ovšem neubírá.Místy lehce laciný vizuál totiž bohatě vynahrazuje jinde.Obsazení je sympatické a i když většina postav působí ploše,ty hlavní jsou dobře napsané.Akce je poměrně hodně a je správně kontaktní.Střílí se minimálně a většina se ubojuje rukama nebo na nože.Hlavní hrdinka je sice trochu robocop a to co zvládne ustát by normální člověk nedal,ale sem to tak nějak zapadá.Samotný příběh pak v jádru není nijak originální,ale daří se mu slušně pracovat s emocemi a připraví si i pár dobře fungujících zvratů.Klidně ať Netflix tahá a tvoří víc podobných...80% ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další naprostá korejská pecka, která nabízí hutně postavený příběh v divácky vděčném prostředí mafie a policajtů v utajení. Herecky skvělé a to na obou stranách. Akce je téměř vždy osobní a na nože, tak jak jsme pěkně zvyklí (a samozřejmě kýble krve). Hudba výborná taktéž, soundtrack si rozhodně párkrát sjedu. Ačkoliv to není jenom čistá akce, tempo je slušné a dialogy a vývoj, či spíše pomalé odhalování příběhu nenudí, prostě se na to dobře kouká. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama