Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (70)

plakát

Zkáza zámku Herm (2007) 

Hezký romantický příběh. Franzouzi stále umí točit pěkné filmy.

plakát

Pan Church (2016) 

Krásný příběh, Edie Murphy v nezvyklé roli, ale i tak byl vynikající,stejně jako o bě dvě hlavní herečky.

plakát

Zlatá horda (2019) 

Příběh velmi naivní, pár vesničanů porazí Mongoly, když to nedokázali ani, různí Sultani, Ruská knížata, Polský či Uherský král🤣. Ale jinak film hezky natočen, taková pohádka. Když to srovnám s Zizkou, je to dobře natočeno.

plakát

Napoleon (2023) 

Kostýmy, triky, kaskaderi a efekty jsou super. Jinak dej filmu sotva průměr, historický nesmysl. Když jít na Napoleona, tak na toho francouzského s Christianem Clavier, Johnem Malchovichem, Gerard Depardie a Izabelou Rosseliny.

plakát

Pilot: boj o přežití (2021) 

Film má sice mouchy, ale není horší než podobné americké heroisticke filmy.

plakát

Řekni to psem (2022) 

Taková odpočinková lehká komedie. Ničím neurazí, ničím nenadchne.

plakát

Peklo 63 (2009) 

Velmi zajímavý a dobře zpracovaný film 👏

plakát

Marie, královna skotská (2018) 

Totálně prekroucene dějiny Anglie a Skotska. Nevím co opět dělají v této době lidé tmavé pleti, či asiaté v Británii, u královských dvorů ? Marie je vyobrazena jako hodná a schopná panovnice, zatímco Alžběta průměrná a lehko ovlivnitelna panovnice... Marie byla bigotni katolicka, která nechala zavraždit svého opileckeho a nasilnickeho manžela, vzala si za muže svého milence a tím pobourila proti sobě Skotskou šlechtu. Po té se uchylila pod ochranu Alžběty, která ji jako potenciální hrozbu zavřela do domácího vězení, ale intrikovat proti Alžbětě nepřestala. Až jí to nakonec stálo krk a to doslova.. Alžběta nikdy nebyla krásná, ale na druhou stranu byla velmi schopná a tvrdá panovnice.