Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (604)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Skvělá minisérie. Srovnatelná s nejlepší produkci od HBO. Uhlík sice Hojerovi není moc podobný. Ale hrál to skvěle. Překvapil Kotek který se z klucika jak ho známe vypracoval v herce který dokáže zahrát cokoli. Doufám že bude druhá série METODA MARKOVIČ: Straka např. Máme těch magoru v historii taky dost.

plakát

Sly (2023) 

Nemůžu dát méně než pět hvězd když jde o Slye. Dokument je to pěkný, ale Arnold byl lepší. Víc do hloubky. U Slye se jen proletlo manželství a dcery. Ani nezaznela jejich jména. První syn nebyl zmíněný vůbec. U druhého Sage , který tu je, to chápu. Příliš citlivé a příliš osobní téma a co je komu do toho. Ani manželství s Brigittou Nielsen , nic. Může to být bráno jako že to stejně všichni ví. Ale je to škoda. Burt Young tu vlastně není taky ani zmíněný, jako velká součást Rockyho. Je to takový vhled do duše a myšlenek Slye, než dokument o jeho životě. Navíc Arnold tu řekl že byl vždycky za ním. Že Sly vydělával víc peněz. Což je kravina. Arnold byl už milionář , než Sly vůbec natočil něco smysluplného. To je jen výčet chyb a může se zdát zvláštní vzhledem k hodnocení. Ale protože Sly.

plakát

Velký George Foreman (2023) 

Skvělý film, miluju příběhy o boxerech nebo filmy o tématu. George Foreman jeden s nejsilnějších vůbec. Kdysi jsem četl článek , měřili sílu úderů boxerů na Crash pajďulácích. U některých přímo, u bývalých, umělou inteligencí. Joe Frazier 850, Rocky Marciano 1100 , Vitali Klitschko 1300 a u Tysona a Foremana se předpokládá s až 1450. Což se rovná ráně osmikilového kladiva!!! Navíc mi George odpověděl na dopis a poslal mi z Huffmanu zpět podepsanou fotografii. 😀  Film proletí začátkem života i kariéry. A pak se hodně zaměřuje na soukromý život v jeho boxerské pauze a následný velkolepý návrat.  Chtělo by to další .... Marciana, Joea Louise, bratry Klitschkovi, Joe Fraziera.... Ale i další, "méně známý" borci měli velmi zajímavé životy. Takový Carlos Monzón by byl jistě hit ve spravných rukou. Každý rok by měli vyjít aspoň tři takový kousky, abych to stihl všechno vidět.

plakát

Sisu (2022) 

Sisu je prostě vyvražďovací mlátička kde krev teče proudem. Přesně jsem věděl co od toho čekam a přesně jsem to dostal. V danou chvíli jsem přesně to potřeboval. Skvělý hlášky, nic co by člověk měl brát vážně jako Vojína Ryana nebo Nepřítele před branami.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Důkaz že i dneska jde natočit akční film s jednoduchou zápletkou. Žádný, čipy, národní spiknutí. Prostě záchrana blondýny a jejích dětí. K tomu obrovská , svalnatá, mašina na zabíjení a je hotovo.

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Krásný příběh s precizním Tomem Hanksem 👌

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Po nepovedené devítce je rodina zpátky. Se skvělým Momoou a "Reacherem" kteří do toho perfektně zapadli. Momoa se vyloženě baví a je fakt vynikající. John Cena byl vtipný a dojemný zároveň. Potitulkovka skvělá.  Jasně že je to šílenost kterou série nastolila už od pátého, šestého dílu. Kdybych chtěl jooo hledat nějaký výtky tak jedině že Diesel nějak gumovatí v obličeji a hraje tak nějak divně. Jako mladší mi tak nepřišel, přichází to s věkem. Ale to je jen kdybych měl joooo najít nějakou vadu. Ale já ji hledat nešel. Šel jsem se bavit a vypnout a já tuhle sérii mám prostě pořád rád. A scény s Walkerem byly dojemné. Skvělý tah. Paul je prostě součástí série stejně jako Vín.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

Sokol je vynikající 👌

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Nejosmdesátkovatější , neosmdesátkovej seriál ze všech.  Nejsem nějaký extra fanoušek Karate Kidů, i když se mi to líbilo. A zjistil jsem že jsem asi viděl jen jedničku. Ale od Cobra kai se nemůžu odtrhnout. Je to vtipný, nostalgický, probudilo to ve mě moji dětskou duši. Spoustu klasického klišé, které si dělá srandu samo ze sebe a já to v těchhle filmech a seriálech miluju. Klišé, není klišém bezduvodu.  Suprový hlášky. A šikana v Dojo je skvělá. Nic tu není černobílé. Postavy jsou chvíli dobrý a pak parchanti. Něco jako ve Hře o trůny. Skvělé hraní Williho Zabky, to se musí uznat. První díly a série byli hodně o vtipu, ten šel později trochu dozadu, coz je trochu škoda. Ale není to výtka. Za mě tenhle seriál nemá žádnou chybu.  Vždycky , jednou za pár let většinou se objeví něco co mě položí a to je tenhle případ a nečekaný, to že mě Cobra Kai bude takhle bavit jsem fakt nečekal. Končím pátou sérii a sere mě to. Kdyby měla už teď 20 sérii vydrželo by mi to déle 😀  Jestřáb je TOP 😀

plakát

1923 (2022) (seriál) 

Příští setkání pro vás nebude příjemné.....Těším se až poznáte mého synovce...... Hahaa už jsem měl tu čest a valný dojem na mě neudělal...... Myslím toho druhého!  Ford a Mirren jsou skvělý.