Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (604)

plakát

Wrestler (2008) 

Drsnější, sprostější, vulgárnější, více do nového tisíciletí patřící a kurevsky Rourkovská verze Rockyho I . Říkal jsem si kolik dám, 4*? Ale vlastně proč? Kdyby v tom hrál Stallone pálím rovných pět , tak proč Mickeyho o to ošidit? Za jeho comeback, který by každý z těchhle bardů měl zažít , dávám plný počet. A ne jen za to. Je to fakt typ filmu který mám rád, drama s dávkou sportu. Nic vymazleného se šťastným Happy endem.

plakát

Defending Jacob (2020) (seriál) 

Vynikající počin. Byl jsem zvědavý jak se Evans vymaní ze škatulky Kapitána Ameriky. A tady ukázal jak vynikající herec to je. Dlouho jsem nebyl u žádného seriálu takhle napnutý.

plakát

Život s míčem (2005) 

Škoda, zajímavý námět zvládl akorát začátek, pak se z toho stala primitivní , hloupoučká podívaná. Prizabiješ mi bráchu, ale běhej si po městě, hraj basket a nejhorší věc na světě v tu chvíli je že jsem ti řekl negře. Vlastně ho ani v tom basketu neporazil nakonec, nebo to nebylo ukázaný.  Hlavní herec nijak neohromil. Herecký výkon tu podává snad jen borec co hraje Antoine  a ten dealer.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Tak nějak jsem od toho nic nečekal a tak jsem nemohl být zklamaný. Je to film na 100 minut. Sekání a střílení hlav, ne na dvě a půl hodiny. Prostě by to měl být akční masakr a to plní jen z půlky. Ale jako taková jednohubka v pohodě.

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Říct že to je lepší než Kmotr, je asi jako říct že Plán útěku 2 je lepší film než Vykoupení z věznice Shawshank.  Jako není to špatné, hodně se mi líbila pasáž kde jsou ještě "děti" . Po tom už přišla jen taková nijaká část. Film který by mohl mít 90 minut, má skoro 4 hodiny.  Údajně geniální nekonečné záběry do tváří herců které jsou specializací Sergia Leoneho asi nikdy nepochopím.

plakát

Aquaman (2018) 

Už jsem to řekl a řeknu to znova ... Aquaman je trubka 😂 Raj z Teorie velkého třesku měl pravdu. Film začal zajímavě, ale pak to bylo všechno hrozně podivné. Kýčovitý "Stormtruupeři" a všechno. Momoa je frajer , ale neutahne to , protože ten příběh je prostě slabej, vůbec mě nazajimalo jak to s těma příborama dopadne a byl jsem vlastně rád že je konec. V JL mě Aquaman bavil víc.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Když tu byli už dávno, proč čekali až doteď? .... Byl tu Clark..... A to se ho jako báli? ..... Ano báli se ho 😁 Skvělý, rozvinutý film. Co jsem to viděl nečekal jsem že mi takhle zůstane v hlavě. Už jsme se s klukem domluvili že si ho zítra pustíme zase.

plakát

Peppermint: Anděl pomsty (2018) 

Všiml jsem si toho náhodou , protože to režíroval Morrel. Jasně, ženská z domacnosti vyvraždí celý drogový kartel i s "Escobarem" . Ale je tam nastíněné a vlastně i vysvětlené jak..... Chvíli jsem si říkal jak je možný tohle a tamto a pak že byla pět let někde. Říkám si jo, pojď si užít dobře natočenou akci, dobře hrající Jennifer a nevymýšlej kokotiny. Protože díky za každý takový film, kde si prostě jde jeden z rodičů mstít nějaký děti , nebo psy, nebo je jedno co. Ubývá jich, nebo aspoň těch koukatelných. Tak prásk čtvrtou hvězdu. Protože mě to prostě fakt bavilo.

plakát

12 hrdinů (2018) 

Chris Hemsworth má charisma jako krava. Do těchhle roli vojáků se hodí. Mám ho víc a víc v oblibě. Ale tohle je takový nemastný neslaný. Žádná pořádná kulervoucí scéna. Nemáte nijaký zvláštní vztah k vojákům. I když závěrečný dialog mezi rebelským generálem a Hemsworthem je dobrý tak je to málo. Každopádně, za shlédnutí určitě stojí, nechci aby to vypadalo že to pičuju a nebavilo mě to. To ne, jen jsem čekal něco víc. Kdo má rád čiště strategický , válečný film. Bude více než spokojený. 65%

plakát

22. míle (2018) 

Společně s Vyproštěním nejlepší akční film který jsem viděl za poslední rok. Ale Vyproštění je u mě přeci jen o stupínek výš. Teď jen krátce proč.... Nejde tam o nějaký jaderný bomby apod. To je tu upozadněný, ale je a já už jsem na to alergickej. Ze začátku to vypadá i na jiný film a pak se to zvrátí, nemám vyloženou výtku k akci ani ke skvělým bitkám ve kterých Uwais exceluje. Jsou sestříhaný divoce , ale nevadí mi to. Wahlberg tradičně skvělý a i díky němu jsem si filmu všiml. Hrát tu roli někdo jiný asi by mi trvalo déle na film narazit. Hlavně to má 90 minut a ne 120. Dal bych i pět * kdyby to nějak ovlivnilo aby se takové filmy točili aspoň dva za rok. Ale na plný počet mi tam něco málo chybělo, ale jaký aspekt přesně to nevím. Možná jsem ovlivnený právě tím Vyproštěním na které jsem během filmu hodně myslel, protože to právě byli dva akční filmy za poslední dobu který byli skvělý. A v souboji s ním mi 22 trochu ztrácí. Ale rozhodně dávám 90%