Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co ten konec, Pierre? To pripominalo dva kluky v elevech, co si furt prihravaj, protoze se oba bojej zakoceni. Tvrda prda pod viko a je to, ne? Zeru charaktery hrdinu typu Riley a zeru postavy holek typu Jennifer, akorat me teda vzdycky trochu rusi pozornost, kdyz musim neustale premyslet nad tim, jestli by tu Superzenu dokazal slozit aspon pohled na rocenku naseho Parlamentu... P.S. Vyborna muzika. (Vancouver, Kanada) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmark Entertainment uvadza zensku variaciu Punishera. Hlavnej hrdinke, putke v domacnosti, zabiju rodinu a tak sa naserie a vystriela cely drogovy kartel. Zatialco pri sudnom procese s identifikovanymi pachatelmi hra vsetko proti nej a pachatelov samozrejme oslobodia, tak v akcnych scenach hra vsetko v jej prospech a bez najmensieho problemu kosi jedneho drsniaka za druhym. A aj ked ma byt znicena a na dne, tak pri tom nezabudne hlaskovat. Finalnym happyendom je to, ze za svoje ciny nebude pykat a cela stastna zdrhne prec. Do toho sa spusti pohodova hudba. Cele jej martyrium je zabudnute a divak ide domov s usmevom na tvari. Minimalne od vsetkych tych chujovin, ktore si pribeh pripravil urcite. Dokonca sa nezabudne ani na pomstu neprijemnej susedke. To som sa fakt rozosmial aj ked som tusil, ze to behom filmu pride. Scenaristi nesklamali. Vysledkom je tupy akcniak pre zeny, ktorym sa paci typ filmov Enough s Jennifer Lopez, v ktorych zenska zoberie spravodlivost do svojich ruk, nech uz je to akokolvek pritiahnute za vlasy. Sice tomu nerozumiem, ale holt my chlapi mame Komando, ktore je tiez absurdne a nechapu ho zeny. 3/10. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

A já jsem v pohodě. Rychlý svižný a úderný. Jasně, aby jsme to Jenn celé věřili, to oko se přimhouřit musí. Je velká škoda, že se nevěnovalo 5 minut oněm proklamovaným pěti letům výcviku Riley. Mimochodem fajn jméno pro mstitelku. I to je úderné. Co se týče story nečekejte prakticky nic. Celé se to nalajnuje hned z kraje. I když jedno pidi překvapení se najde a já se přiznávám, vůbec jsem ho nečekal. Srovnání s 96kou není fér. Každý z těch filmů má úplně něco jiného. Nejdříve jsem chtěl dát 3, ale pak jsem si řekl: Vole bejt tam třeba Willis dáš klidně pět. A proto tu 4tou slabší dát prostě musím. Za fajn vybíjenou sviňáků 70 procent. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pierre Morel akciu s drsnými hrdinami vie (Taken, Gunman) a tu ostáva znova vo svojom žánri, no tento krát tu nakopáva prdel ženský hrdina. Konkrétne Jennifer Garner. Musím priznať, že jej to celkom sedí (aj v Daredevilovi jej to seklo) takže som nemal problém vydať sa spolu s ňou a sledovať najklasickejší akčný príbeh o pomste. Stručne a jasne, dobrá akcia fajn jednohúbka. 70% - 3* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se mnou tvůrce vyjebává a to už od samotného začátku. Což znamená, že vám podstrčí příběh, jenž v mnoha ohledech postrádá logiku, reálnost a hlavně se spousta důležitých věcí odehraje mimo záběr kamery. Už jsem si zvykl, že je nám toho dost vysvětleno nebo ukázáno až postupem času za pomocí vzpomínkových pasáží, tady se však nic takového nedělo. Úvodní masakr rodiny, zkorumpovaný soud, zdrcená žena – to vše jsem ještě bral – pak náhle střih, pět let v tahu a náhle tu máme ženského Ramba, který dokáže ovládat zbraně, bojové umění, trhaviny – v klidu si jezdil po celém světě a plánoval pomstu – tomu mám jako věřit…Spousta důležitých postav je zabita mimo děj – jen se o nich mluví, aby nám byl následně nabídnut masakr celého kartelu a ženská pořád žije, přežívá nemožné, řídí auto ze zadního sedadla a má výhodu, že její protivníci jsou totální kokoti. Počet mrtvých stoupá po desítkách, počet vypálených kulek ani nepočítám…Jako mělo to pár dobrých akčních momentů, Jennifer Garner mi nikdy nějak nevadila, akorát nevím, jestli je trojnásobná vychrtlá mamina nejlepší volbou pro zabijácký kolos – je to však jen nelogický podprůměrný film na téma, které mám rád, ale viděl jsem už hromadu lepší podívané co se revenge týče…45% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama