Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Spisovatelé (5)

Lee Child

Duchovní otec Reachera . Filmy s prťavým Cruisem ušly, seriál s obrovským Ritchsonem je fantastický. Ten mě tak uchvátil že jsem se pustil i do čtení. 

První kniha Jatka je také první sérií z Margrave. 

Druhá kniha sleduje osud jedné unesené ženy které se náhodou připlete do cesty Reacher a unesou ho s ní. Lepší náhodu na ochranu si nemůžete přát. 😀

Ve třetí knize se Reacher na pohřbu svého bývalého nadřízeného seznámí s bývalou tajnou láskou a společně se vydají na pátrání po smrti muže který ho vyhledal a spojenou zoufalostí starých rodičů kteří nepřestali hledat syna ztraceného ve Vietnamu. 

Čtvrtá a poslední kterou jsem zatím četl je zatím asi nejlepší. Reacher se vydává na stopu sériovému vrahovi, který záhadně vraždí jeho bývalé kolegyně z armády a Reacher s většinou přišel do styku. 

 Brzy se pustím do páté s názvem Vedra.

Mario Puzo

Kmotr je asi nejlepší kniha jakou jsem kdy četl. Je to fenomenální a film zrovna tak. 

Jaroslav Foglar

Autor mého dětství. A nedávno jsem si pár knih zopakoval. Pamatuju jak mě uchvátil příběh chlapců z Chaty v Jezerní kotlině. No a Rychlý šípy, klasika. 

Jeff Lindsay

Autor mého asi nejoblíbenějšího seriálu Dexter. Četl jsem i všechny knihy až na tu poslední která vyšla po letech. Knihy nedosahují kvalit seriálu i když špatné nejsou. Ale na hodně stránkách Dexter a Debra sedí v autě a někam jezdí. Škoda je že se nezfilmovala druhá kniha a kapitán Danko. 

Jinak jen první série je zfilmována podle první knihy. Další série seriálu jdou vlastní cestou. 

Stephen King

Mám rád filmy podle Kinga. Ale knihu jsem žádnou nečetl. Třeba jednou napravím. Přesto do mého výběru patří.