Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (282)

plakát

Against the Sun (2015) 

Úžasnej snímek, celej příběh se odehrává na dvou metrech čtverečních, a je to bomba. Narozdíl od Lockeho to tady naprosto stačí, herci excelujou, hudba graduje. Jediný co bych vytknul je dost nepřesvědčivá scéna se žralokem, která vypadala jak první díl Čelistí, ale jinak teda smekám.. Jinak Tom dospěl a dozrál do výbornýho herce.

plakát

Americká krása (1999) odpad!

Hnusný a nechutný americký filmový odpad, nic jiného.

plakát

Americký sniper (2014) 

Sienna a Bradley excelovali .. Nejdřív bych rozdělil film na dvě části, ta válečná, která je o hovnu, a pak rodinný drama (drama proto, že je to rodina odstřelovače). První část je fakt o ničem, jediný, co vidim jako klad je napětí, toho tam bylo dost. Jinak je to průměrná válečná klasika. Doplňuje to ta rodinná část, kde teprv začíná ta těžší část a tvrdej život. Myslim si, že Clint má větší potenciál než je tohle... Ta předloha je prostě špatná. Ke konci snad ani komentář radši nemám ..

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Anatomie tohohle pádu je vskutku až Skandinávsky mrazivá. Spadl snad sympatický ogar v krizi středního věku náhodou, byla to sebevražda a nebo byl zavražděn? Musim říct, že ze začátku bylo pro mě těžký si zvyknout na mrzutě pomalý tempo skoro bez hudby a na naprosto odpudivou, výborně hrající Sandru. Druhá část je už zábavnější a svižnější. Excelentně a precizně vyobrazený Francouzský soudní proces. Hádka z nahrávky, opět bez hudby byla tak realistická a mrazivá, že celý sál 10 minut ani nepípnul. Vlastně se nedozvíme, jak to skutečně bylo, ale podle mě si SVINĚ vražedná.

plakát

Antikrist (2009) odpad!

Společně se Sinisterem a Posledním Výkřikem největší sračka filmografický historie. Jak tomu někdo může dát pět hvězdiček ? Máte rádi pohled na to jak si holka stříhá kundu ? V tomhle filmu neni ani žádná špetka naděje, aby si to zasloužilo jenom jediný procento, ten film bych zrušil. Dokonce i verbal dal tomuhle filmu odpad, a to je jedinej člověk, od kterýho bych tady čekal plnej počet. Ale 68% ?????? Děkuju, radši zkouknu znovu Klub Sráčů

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

No, všichni tyhle béčkový herci, s čimž s tebou souhlasim Verbale, to sice sou, ale aspoň si ze sebe uměj udělat prdel , to musíš nechat. Proto u mě maj všichni, co tu byli, dost významný plus. A Cera dokázal, že umí zahrát i něco jinýho než jenom blbečka, protože tady byl fenomén. Obří uberswagová příjemná ptákovina.

plakát

Aquaman (2018) 

Tak Aquaman z druhý řady Zlínskýho kina byl zážitek! A jelikož DC posledních 10 let tvoří docela průměrný filmy, tak je pro mě tohle příjemný překvapení. Aquaman sice nevypadá jako Aquaman, ale jinak to mělo grády. Do Nicole Kidman, kterou mám film od filmu radši jsem konečně dozrál, a užívám si každou její minutáž. Hodně zajímavej soundtrack, kde jsem pod vodou měl pocit, jako bych byl ve vesmíru, a úplně dechberoucí práce s kamerou. Hlavně ta honička v Sicílii byla fakt parádní. Malá výtka k Wanovi, u něj mám prostě pořád pocit, že se neumí zbavit hororovejch prvků a zbytečně to hází tam, kde se to nehodí. Záporák byl sice zajímavej, ale mám to vyzdvihávat, když Marvel je má takový už několik filmů? Inu za mě kvalitní a dobrej film s extrémně nadprůměrnou kamerou, ale nesmí se od toho nic čekat, a to je přecejenom trošičku omezující.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Jsem uchváááácenej Sharltonem Copleym. Z úplný "nuly" se vypracovat až na herce, kterej podává takovýhle výkony ? Z průměrnýho Districtu, kterej držel vlastně jenom on ? Wow... Liam Neeson je pro mě prostě klasa, jeden z nejlepších tvrďáků ever. Normálně bych tomuhle filmu asi neváhal dát odpad, ale jsem stunned těmahle týpkama.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Musel jsem se na to kouknout třikrát, abych pochopil všechny souvislosti, a doporučuju to všem, jelikož nikdo nezvládne stihnout všechno pochopit na první, a většina ani na druhý shlídnutí. Obzvlášť cesta knoflíčku skrz všech šest příběhů, na to se zaměřte. Parádní scénář, i přestože v knize jdou ty příběhy po sobě trochu jinak. Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl, o hercích individuelně netřeba mluvit, všichni museli předvíst všestrannost, kort ty hlavní, který měli šest rolí.. Vyzdvihnul bych nejvíc asi Weavinga, Sturgesse, Broadbenta a obzvlášť Doo. Jinak se nenechte odradit ani délkou filmu, neni to snímek typu Titanic, kdy se na hlavní dějství čeká fakt poměrně dlouho.