Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (744)

plakát

Hřbitov pro cizince (1991) (TV film) 

Skvělý scénář a dokonalý Josef Dvořák, ne, že by ostatní snad hráli špatně, ale jeho výkon je výjimečný.

plakát

Včera, dnes a zítra (2008) (amatérský film) 

Nezábavná a nevtipná taškařice, na které je obdivuhodné to, že ji dal dohromady amatér s amatéry. V celém filmu jsm nenašel moment, při kterém bych se byť i jen pousmál, natož smál. Taková sranda buranů pro burany. Soudný člověk se na to dívat nedokáže. Ale že to dal dohromady amatér s amatéry, to je co říct.

plakát

Pod maskou soukromníka (1978) (TV film) odpad!

Propagandistická ubohost, která je často až k smíchu. Republiku si rozvracet nedáme, pane Tigride!

plakát

Dark - Season 3 (2020) (série) 

Tento seriál a 3. série zejména je totální mindfuck přesně ve stylu známé scénky, kterou ovšem násobně překonává: Karla: "Ta záhadná postava tam dole v zahradě, to jsem byla já, Tomáši.” Tomáš: "Ty, Karlo? Myslel jsem, že to byla Hedvika.” Karla: "Kdepak, Tomáši. V té době Hedvika právě rodila tvé dítě.” Tomáš: "Mé dítě? Myslel jsem, že je to Karlovo dítě.” Karla: "Karel Hedviku vůbec neznal.” Tomáš: "Ale jestli Hedvika rodila mé dítě, pak ty, Karlo, jsi...” Karla: "Ano, Tomáši. Jsem tvá sestra.” Tomáš: "To není možné!” (Na scénu vejde Tomášův otec, Tomášova matka, švagr a teta.) Otec: "Má pravdu, Tomáši.” Tomáš: "Nemohu tomu uvěřit, vždyť tys mi, švagře, říkal..." Švagr: "Nejsem tvůj švagr.” Tomáš: "Ne?" Švagr: "Jsem tvůj bratranec.” Tomáš: "To ovšem mění celou situaci.” Teta: "Ne tak docela. Já totiž nejsem tvá teta." Tomáš: "Ty nejsi má teta, tetičko?" Teta: "Ne. Jsem tvoje vzdálená snacha.” Tomáš: "Ale v tom případě jsem tě obelhal, tatínku.” Otec: "Nedělej si výčitky, milý synu. Já totiž nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn.” Tomáš: "A maminka?" Otec: "To je babička z otcovy strany.” Tomáš: "To je hrozné. Jsem tedy úplný sirotek. Ale nevadí. Hlavně, že jsem konečně poznal pravdu!” Jinými slovy, třetí série je příšerná a úplně zbytečná. On nakonec ani celý seriál nedává v moha ohledech žádný smysl. a ačkoliv se tváří hrozně vědecky a chytře, je samotné cestování časem podloženo neuvěřitelně stupidně. Jasně, jde o fikci, ale měla by být alespoň částečně v souladu s elementární logikou a současným vědeckým poznáním. Ne tak zde, zde se prostoročasem cestuje za použití prapodivných mechanických (!) přístrojů a stacionární průchod se otevře ,přesně v souladu se současnou německou hysterií, v souvislosti s děním v jaderné elektrárně. Seriál krásně ilustruje vztah Němců k jaderné energii - je to fuj , dějou se u toho nekalé věci a nakonec to způsobí apokalypsu.

plakát

Bludné kruhy (2020) (seriál) 

Natočené je to skvostně, o tom nepochybuji, jen si říkám, proč bych se měl dívat na dva nešťastné a nesympatické lůzry, z nichž jeden se velice často chová jako pěkný kokot a ačkoliv má od života zle naloženo, nepostřehl jsem v jeho chování náznak ničeho pozitivního, jen se zakopává za vydaného přispění svého bratra stále hlouběji a hlouběji. Přesto to bylo výborné.

plakát

Maličké království Bena a Holly (2009) (seriál) 

Moc pěkné. Vlastně ne pěkné, nádherné, naprosto skvělé. Navíc milé a chytré a vtipné. Nízké hodnocení je úplně mimo.

plakát

White Lines (2020) (seriál) 

Je mi líto, ale s hlavní postavou trávit čas fakt nechci a když pričtu, že věčně mele úplné hovadiny, vychází mi, že na tento seriál koukat nebudu.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Hrozná srágora, první díl mě ještě bavil, jenže pak už všechno šlo jen z kopce. Vítejte v alternativní historii, kdy se Hollywood jen tak tak nepřejmenoval na Gaywood. John333 to ve svém kontáři napsal velice trefně.

plakát

Království zombie - Série 2 (2020) (série) 

Je mi líto, ale druhá série byla již hodně nastavovanou kaší. Vzhledem k tomu, že zápletka celého díla je řídká jak stolice novorozeněte, ani není divu. Když navíc postavy jednají zcela nesmyslně až hloupě čistě jen proto, aby vyhověly scénáři, nedočkáme se ničeho dobrého. A závěr, ten vše zcela zazdil. Ať už ten s princem dobrovolně odevzdávajícím království do rukou neurozeného malého dítětě ( ten princ vůbec byl nějakej asijskej protokomunista, furt se zaklínal blahem lidu a nakonec se na něj úplně vysral) či s květem života a spiknutím v pozadí.Je mi líto soudruzi Korejci, tahle krmě se stala nepoživatelnou, dokoukáno ze studijních důvodů s velkým sebezapřením. Souhlasím s Vyfuk , dobrý komentář. Co naplat, že máte vše hezké, skvělé kostýmy, výpravné lokace, výborná kamera, když vyprávíte nezajímavý příběh o nudných postavách, který by se vešel do jednoho odstavce knihy.