Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (114)

plakát

Kriminálka Anděl - Deset tisíc procent (2023) (epizoda) 

Docela to šlo, akorát mi tam nesedí Langmajer, mám ho jako vyšetřovatele zapamatovaného v Strachově Labyrintu. Hes je na pěst, akorát je to prostě moderní, dávat do seriálu jakože kontroverzní nebo nějak ulítlé či drzé postavy. Třeba to ty "scénáristy" časem zase přejde.

plakát

Kriminálka Anděl - Poklad ze záhrobí (2023) (epizoda) 

Pro mě, jakožto detektoráře, byl tento díl opět úsměvný v tom, jak si tvůrci představují, že se chodí s detektorem. Kdyby se aspoň s někým poradili, nebo zkoukli nějaká videa. S detektorem se prostě mává ze strany na stranu, podobně jako když sečete trávu. A ostatní věci, okolo nacházení minci za miliony(prej malej byt v Praze :-)) a prodávání nálezů atp, byly přehnané. Troufám si tvrdit, že 95% hledačů své nálezy neprodává.

plakát

Kriminálka Anděl - Smlouva bez podpisu (2023) (epizoda) 

Zápletka respektive vrah, průhledné hned od začátku. Další fail byl, jak syn s propíchnutou nohou puštěný z nemocnice běhá za vrahem jak srnka :-D Hlavně že mu chyběly dva cm od tepny. A hlavně, nesnáším protekčního zmrda Mišíka.

plakát

Kriminálka Anděl - Známka (2023) (epizoda) 

Jak už tady píšou kolegové, Švehlík se chová nereálně a trapně. Je vidět, že by Nova ráda srovnala laťku s Příp. 1. odd., ale ta laťka je hodně vysoko ;)

plakát

Kukačky - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Už mě to nějak nebaví. Asi se na další díly koukat nebudu.

plakát

Malá velká liga (2023) (seriál) odpad!

Hrozně křečovité a trapné. Humor na sílu.