Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt bezproblémové mladé ženy pracující v blízkém penzionu nedává zprvu vůbec smysl. Jenže někdo také ukradl její cennou známku po otci. Kdo všechno měl klíče od jejího domku? Bratr, přítel, sousedé, snad i kolegové z penzionu? Ti všichni se mohli dostat k oběti nepozorovaně domů... (TV Nova)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, tak nakonec šlo o známku. Když jsem ženě řekl hned, jak se tam objeví podle mne pachatel/-ka, že to je on/ona, nevěřila mi, a ono jo. Nudný díl a konečné vysvětlení mi přišlo poněkud uhozené. Btw, mohl by někdo Taclíkovi oholit tu parodii na knír? ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tv kriminálek kriminálka Anděl, Specialisté a podobné, mne docela baví hádat pachatel. Ono to není příliš komplikované a většinou se dá ihned uhodnout, že ona "nanápadná" postava je pachatel nebo něco se zločinem společného. ()

Kelinej 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžká nuda. Příběh i jeho zpracování. Spolehlivým zabijákem českých detektivek bývá dějová linka kolem soukromí špičkového kriminalisty. To u nás prostě neumíme a Švehlíkovy patálie působí dost nevěrohodně. Tady mi snad poprvé jeho vážné a rozervané pohledy, které v jiných filmech beru, vadily. Ani Taclík už není, co býval. Atmosféru vyvažuje jen Novotného Ruda, který si po letech prosezených u počítače zjevně výjezdy do terénu i ostré výslechy užívá... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama