Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (172)

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Hola Guys! =´) - after first season... - Ale dál už koukat nebudu...Tahle chladná jízda, sic brilantně napsaná, zrežírovaná, zahraná a promyšlená (!), zmrazila můj zájem o postavy či další vývoj událostí. Nepotřebuji další důkazy o krutosti lidské povahy a zběsilosti mocenské podstaty. Maketu světa americké politiky tak opouštím vážně ráda.

plakát

Dosáhnout na měsíc (2013) 

Hola Guys! =´) Nádherná hudba a živá kamera, ano, ano! Jenže tam, kde by barevnost potřebovala city a hudba potřebovala slova, je díra. Hrozně hluboká černá díra, která vycucává všechno mocné z potenciálně silného dramatu o osudové lásce, depresi a beznadějném hledání vnitřního "teď a tady!" - Ach jo,...

plakát

Dožeň, co se dá! (1999) 

Hola Guys! =´) Já se bavím ještě teď, když si na to vzpomenu! Brendan Fraser je ve své roli kluka, co nepoznal po 35 let nic jiného než svoje rodiče a domov v podzemním, protiatomovém bunkru, prostě perfektní! Bavil mě od začátku až do konce! Film má spoustu nápadů, postřehů a reakcí na svět a to já oceňuji. Určitě si jej pustím ještě jednou, abych se potěšila! "To je syn!" "Já jsem matka!" "Jsem otec!" Bylo to perfektní!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Hola Guys! =´) I´ve seen it all.

plakát

Drsňačky (2013) 

Hola Guys! =´) Jééééj, to pomohlo! Smát se! A Zasmát se! =´) What else do you want? ;)

plakát

Dům snů (2011) 

Hola Guys! =´) Některé filmy mě překvapí, některé ne...tenhle film nás překvapit mohl. Ale když začal být zajímavý, zároveň i ztratil na zajímavosti...no, dobře, když už nic jiného, tohle mě u tohoto filmu překvapilo. :)

plakát

Elena Undone (2010) 

Hola Guys! =´) Chci dát čtyři nebo jenom dvě - a vyznejte se v tom. OK! Čtyři za to, že Necar Zanegan byla právě v této roli to, co jsem potřebovala. Povídala mi překrásné city skrz její oči - to bylo herecké! - v naprosto jednoduchém příběhu...a to není celé. Pro mě jsou tímto filmem DETAILY a CITY v té druhé Ženě!!! - Proč dávám čtyři hvězdy? Proto, že to co celým filmem plyne - poselství: láska, kterou hledáme (,jen ji nepřestat hledat! - ať je v jakémkoli přestrojení!) je na dosah! Jen natáhnout ruku a nebát se...no, alespoň se nebát navždy a věřit všemu, co cítíš. že Tě vede správnou cestou! =´) "Maybe - some of us ARE MADE to have a soulmate..." - mám pocit, že pro tohle se právě tyto filmy, a nejenom ony, točí: láska. A tak doporučuji, protože kvůli citům miluji filmy... =´)

plakát

Everybody Wants Some!! (2016) 

Hola Guys!=') Zbožňuji filmy natočené s takto prostě větrnou jednoduchostí! Some boys will be great men some day! ;)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Hola Guys! =´) Nemůžu uvěřit tomu, že i paní Rowlingová napsala scénář, který je věrný duchu týhle prdlý doby a místo zajímavého příběhu na mě během těch dvou hodin furt lítaly nějaký efekty! Naprosto neustále! Ach jo... - na druhou stranu, jako skalní fanoušek kouzelnického světa, bylo doopravdy krásné a nádherné, když všechno dolupalo a dopraskalo a dořvalo, tempo se zpomalilo a pod tím vším bylo/je pořád cítit to velký barevný kouzelný srdce, který bojuje za dobro a za lásku, věří, že lidi jsou dobří a přátelství je věrné a nesmrtelné a zlo společně porazíme - a přitom všem mává hůlkou! - Na další díl samozřejmě půjdu (a i tenhle si ještě několikrát pustím), to je jasný, nenechám si totiž ujít Tu Zajímavou linii tohoto filmu - to, jak vše dopadne s Gellertem Grindelwaldem, tedy jak to vše, co skončilo, začalo - i když ty řachy všech možných tvarů a rozměrů a barev by si tedy rozhodně pro příště mohli odpustit!

plakát

Fantom opery (2004) 

Hola Guys! =´) Hudba nádherná, skvěle zasazená do děje a "Think of Me" a "Learn to Be Lonely" a "All I Ask of You" a dobře, mohla bych vyjmenovat každou píseň! Režie Joel Schumachera je zase plná skoků a odskoků, ale mně to k hudbě a příběhu sedělo. Emmy Rossum, Gerard Butler i Patrick Wilson zpívají bez chybky a mocně! A když Phantom zpívá Music of the Night", Vás se to nedotýká? Na mě to dýchlo atmosféru, na mě to zapůsobilo, na mě to vrhlo veškerou emoci a nepustilo se to! Už se těším, až si tento vizuálně, herecky, muzikálně, umělecký kousek pustím znovu a znovu a znovu! "Angel of Music..."